Slik sletter du Discord-kontoen

Discord er et enormt populært meldings- og talechattapplikasjon tilgjengelig på stasjonære og mobile plattformer. Hvis du av en eller annen grunn vil slette en konto du har på Discord, enten det er fordi du vil opprette en ny, eller hvis du har problemer med andre brukere på din nåværende konto, kan du gjøre det i noen få enkle trinn.

Hvis du bruker Discord desktop-klienten eller bruker Discord fra en nettleserfane, er trinnene du må ta for å slette kontoen din de samme:

  1. Åpne Discord-klienten eller logg inn på kontoen din ved hjelp av en nettleserfane.
  2. Finn og klikk på tannhjulikonet som åpner "Brukerinnstillinger" -menyen (ligger i nederste venstre hjørne av grensesnittet)
  3. I den nye skjermen som kommer opp, klikker du på "Rediger" -knappen til høyre for profilbildet og brukernavnet ditt.
  4. Klikk på den røde knappen "Slett konto" nedenfor.
  5. Skriv inn passordet ditt i skjemaet for å bekrefte at du vil slette kontoen din på nytt.

Dette er alt du trenger å gjøre på slutten. Discord sletter ikke profiler umiddelbart, og du vil ha omtrent to uker før plattformen faktisk sletter profilen din. Innen denne perioden kan du ombestemme deg og gjenopprette kontoen din ved å prøve å logge på med legitimasjonen for kontoen du sendte for sletting.

En annen ting å merke seg er at hvis du er eier av Discord-servere, må du enten overføre eierskapet til serverne dine til en annen bruker eller slette dem. Dette er nødvendig for kontoslettingsprosessen.

Vær advart - Kontosletting er endelig etter nådeperioden

Til slutt, vær oppmerksom på at Discord også tilbyr muligheten til å deaktivere kontoen din, i stedet for å slette den. En deaktivert konto kan gjenopprettes når som helst, det er ingen timer i to uker der kontoen er borte, slik det er tilfelle med å slette den. Du vil også slutte å motta varsler på den deaktiverte kontoen, men andre brukere kan fortsatt sende deg venneforespørsler, som du vil få tilgang til når du velger å aktivere kontoen din igjen .

Husk at hvis du går utover løpetiden etter at du har valgt å slette kontoen din, er det ingen vei tilbake. Sletteprosessen er irreversibel, og du vil ikke kunne bruke den samme kontoen noen gang igjen, så sørg for at du forstår hva du gjør og er helt sikker på at du vil at kontoen skal skrubbes fra eksistensen.

October 15, 2020

Legg igjen et svar