Kaip ištrinti nesantaikos sąskaitą

„Discord“ yra labai populiari susirašinėjimo ir balso pokalbių programa, prieinama darbalaukio ir mobiliose platformose. Jei dėl kokių nors priežasčių norite ištrinti „Discord“ paskyrą, nesvarbu, ar norite sukurti naują, ar turite problemų su kitais dabartinės paskyros vartotojais, galite tai padaryti atlikdami kelis paprastus veiksmus.

Jei naudojate „Discord“ darbalaukio klientą arba naudojate „Discord“ iš naršyklės skirtuko, jums reikia atlikti veiksmus, kad ištrintumėte savo paskyrą:

  1. Atidarykite „Discord“ klientą arba prisijunkite prie savo paskyros naudodami naršyklės skirtuką.
  2. Suraskite ir spustelėkite krumpliaračio piktogramą, kuri atveria meniu „Vartotojo nustatymai“ (esančią šalia apatinio kairio sąsajos kampo).
  3. Naujame pasirodžiusiame ekrane spustelėkite mygtuką „Redaguoti“, esantį dešinėje profilio nuotraukos ir vartotojo vardo.
  4. Spustelėkite žemiau esantį raudoną mygtuką „Ištrinti paskyrą“.
  5. Įveskite savo slaptažodį formoje, kad patvirtintumėte, jog norite ištrinti savo sąskaitą.

Tai yra viskas, ką jums reikia padaryti. „Discord“ neištrina profilių iš karto, o platforma iš tikrųjų ištrins maždaug dvi savaites. Per tą laikotarpį galite apsigalvoti ir atkurti paskyrą bandydami prisijungti naudodami paskyros, kurią pateikėte ištrinti, kredencialus.

Kitas dalykas, kurį reikia atkreipti dėmesį į tai, kad jei esate bet kurio „Discord“ serverio savininkas, turėsite arba perduoti savo serverių nuosavybės teises kitam vartotojui, arba juos ištrinti. Tai reikalinga paskyros ištrynimo procesui.

Įspėkite - sąskaitos ištrynimas yra galutinis pasibaigus malonės laikotarpiui

Galiausiai atminkite, kad „Discord“ taip pat siūlo galimybę išjungti jūsų paskyrą, užuot ją ištrynus. Išjungtą paskyrą galima atkurti bet kuriuo vėlesniu metu, nėra dviejų savaičių laikmačio, po kurio paskyros nebebus, kaip tai daroma ją ištrinant. Jūs taip pat nustosite gauti pranešimus išjungtoje paskyroje, tačiau kiti vartotojai vis tiek gali siųsti jums draugo užklausas, prie kurių galėsite prisijungti, kai vėl nuspręsite įgalinti savo paskyrą .

Turėkite omenyje, kad jei jūs ištrinsite lengvatinį laikotarpį po to, kai nuspręsite ištrinti paskyrą, kelio atgal nebebus. Ištrynimo procesas yra negrįžtamas ir jūs niekada nebegalėsite naudoti tos pačios paskyros, todėl įsitikinkite, kad suprantate, ką darote, ir esate tikri, kad norite, kad paskyra būtų pašalinta.

October 15, 2020

Palikti atsakymą