Hogyan lehet törölni a diszkord fiókot

A Discord egy rendkívül népszerű üzenetküldő és hangcsevegő alkalmazás, amely asztali és mobil platformokon érhető el. Ha valamilyen oknál fogva törölni szeretne egy fiókot, amelyet a Discord-on tárolt, függetlenül attól, hogy újat szeretne-e létrehozni, vagy problémája van a jelenlegi fiókjának többi felhasználójával, ezt néhány egyszerű lépésben megteheti.

Ha a Discord asztali klienst használja, vagy a böngésző lapján található Discord alkalmazást használja, a fiók törléséhez meg kell tennie a lépéseket:

  1. Nyissa meg a Discord klienst, vagy jelentkezzen be fiókjába egy böngésző fül használatával.
  2. Keresse meg és kattintson a fogaskerék ikonra, amely megnyitja a "Felhasználói beállítások" menüt (az interfész bal alsó sarkának közelében található).
  3. A megjelenő új képernyőn kattintson a profilképétől és felhasználónevétől jobbra található "Szerkesztés" gombra.
  4. Kattintson az alábbi piros "Fiók törlése" gombra.
  5. Írja be jelszavát az űrlapba annak megerősítéséhez, hogy törölni kívánja fiókját.

Mindent meg kell tennie a vége érdekében. A Discord nem törli azonnal a profilokat, és nagyjából két hete lesz, mire a platform ténylegesen törli a profilodat. Ezen időszakon belül meggondolhatja magát és helyreállíthatja fiókját, ha megpróbál bejelentkezni a törlésre benyújtott fiók hitelesítő adataival.

Egy másik dolog, amit meg kell jegyezni, hogy ha Ön bármilyen Discord szerver tulajdonosa, akkor vagy át kell adnia szervereinek tulajdonjogát egy másik felhasználónak, vagy törölnie kell őket. Erre a fiók törlési folyamatához van szükség.

Figyelem: a fiók törlése a türelmi idő után végleges

Végül ne feledje, hogy a Discord a fiók letiltásának lehetőségét is kínálja törlés helyett. A letiltott fiókot bármikor később helyre lehet állítani, nincs olyan kéthetes időzítő, amely után a fiók eltűnik, ahogyan a törlés esetén is. A letiltott fiókra vonatkozóan sem fog értesítéseket kapni, de a többi felhasználó továbbra is küldhet Önnek barátkéréseket, amelyekhez bármikor hozzáférhet, amikor újra engedélyezi fiókját .

Ne feledje, hogy ha túllépi a türelmi időt a fiók törlése után, nincs visszaút. A törlési folyamat visszafordíthatatlan, és soha többé nem fogja tudni használni ugyanazt a fiókot, ezért győződjön meg róla, hogy megértette, mit csinál, és teljesen biztos abban, hogy a fiókot ki akarja súrolni.

October 15, 2020

Válaszolj