Τρόπος διαγραφής του λογαριασμού Discord

Το Discord είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και φωνητικής συνομιλίας που διατίθεται σε πλατφόρμες επιτραπέζιων και κινητών. Εάν για κάποιο λόγο θέλετε να διαγράψετε έναν λογαριασμό που έχετε στο Discord, είτε αυτό επειδή θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο, είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα με άλλους χρήστες στον τρέχοντα λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε με μερικά απλά βήματα.

Εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή-πελάτη Discord για επιτραπέζιους υπολογιστές ή χρησιμοποιείτε το Discord από μια καρτέλα προγράμματος περιήγησης, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας είναι τα ίδια:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα Discord client ή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας μια καρτέλα προγράμματος περιήγησης.
  2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι που ανοίγει το μενού "Ρυθμίσεις χρήστη" (βρίσκεται κοντά στην κάτω αριστερή γωνία της διεπαφής)
  3. Στη νέα οθόνη που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία" στα δεξιά της εικόνας προφίλ και του ονόματος χρήστη σας.
  4. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί "Διαγραφή λογαριασμού" παρακάτω.
  5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στη φόρμα για να επιβεβαιώσετε εκ νέου ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Αυτό είναι ό, τι πρέπει να κάνετε στο τέλος σας. Το Discord δεν διαγράφει τα προφίλ αμέσως και θα έχετε περίπου δύο εβδομάδες προτού η πλατφόρμα διαγράψει πραγματικά το προφίλ σας. Εντός αυτής της περιόδου, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας προσπαθώντας να συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια για τον λογαριασμό που υποβάλατε για διαγραφή.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι εάν είστε ο κάτοχος οποιωνδήποτε διακομιστών Discord, θα πρέπει είτε να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία των διακομιστών σας σε άλλον χρήστη είτε να τους διαγράψετε. Αυτό απαιτείται για τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού.

Προειδοποίηση - Η διαγραφή λογαριασμού είναι οριστική μετά την περίοδο χάριτος

Τέλος, λάβετε υπόψη ότι το Discord προσφέρει επίσης την επιλογή απενεργοποίησης του λογαριασμού σας, αντί να τον διαγράψετε. Ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός μπορεί να ανακτηθεί οποιαδήποτε στιγμή αργότερα, δεν υπάρχει χρονόμετρο δύο εβδομάδων μετά το οποίο ο λογαριασμός έχει χαθεί, όπως συμβαίνει με τη διαγραφή του. Θα σταματήσετε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στον απενεργοποιημένο λογαριασμό, αλλά και άλλοι χρήστες μπορούν να σας στέλνουν αιτήματα φίλων, στα οποία θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση όποτε επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας .

Λάβετε υπόψη ότι αν υπερβείτε την περίοδο χάριτος αφού επιλέξετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, δεν θα επιστρέψετε. Η διαδικασία διαγραφής είναι μη αναστρέψιμη και δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον ίδιο λογαριασμό, οπότε βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι κάνετε και είστε απολύτως βέβαιοι ότι θέλετε να απομακρυνθεί αυτός ο λογαριασμός.

October 15, 2020

Αφήστε μια απάντηση