Sådan slettes din Discord-konto

Discord er en meget populær applikation til beskeder og stemmechat, der er tilgængelig på stationære og mobile platforme. Hvis du af en eller anden grund vil slette en konto, du har på Discord, hvad enten det er fordi du vil oprette en ny, eller hvis du har problemer med andre brugere på din nuværende konto, kan du gøre det i et par enkle trin.

Hvis du bruger Discord-desktopklienten eller bruger Discord fra en browserfane, er de trin, du skal tage for at slette din konto, de samme:

  1. Åbn Discord-klienten, eller log ind på din konto ved hjælp af en browserfane.
  2. Find og klik på tandhjulsikonet, der åbner menuen "Brugerindstillinger" (placeret i nederste venstre hjørne af grænsefladen)
  3. På den nye skærm, der kommer op, skal du klikke på knappen "Rediger" til højre for dit profilbillede og brugernavn.
  4. Klik på den røde "Slet konto" -knap nedenfor.
  5. Indtast din adgangskode i formularen for at bekræfte igen, at du vil slette din konto.

Dette er alt hvad du skal gøre i din ende. Discord sletter ikke profiler med det samme, og du har cirka to uger, før platformen rent faktisk sletter din profil. Inden for denne periode kan du skifte mening og gendanne din konto ved at prøve at logge ind med legitimationsoplysningerne for den konto, du har sendt til sletning.

En anden ting at bemærke er, at hvis du er ejer af Discord-servere, skal du enten overføre ejerskabet af dine servere til en anden bruger eller slette dem. Dette er nødvendigt for sletning af kontoen.

Vær advaret - Kontosletning er endelig efter Grace-perioden

Endelig skal du være opmærksom på, at Discord også giver mulighed for at deaktivere din konto i stedet for at slette den. En deaktiveret konto kan gendannes på et senere tidspunkt, der er ingen timer om to uger, hvorefter kontoen er væk, som det er tilfældet med at slette den. Du stopper også med at modtage underretninger på den deaktiverede konto, men andre brugere kan stadig sende dig venneanmodninger, som du kan få adgang til, når du vælger at aktivere din konto igen .

Husk, at hvis du går ud over afdragsperioden, efter at du har valgt at slette din konto, er der ingen vej tilbage. Sletningsprocessen er irreversibel, og du vil ikke kunne bruge den samme konto nogensinde igen, så sørg for at du forstår, hvad du laver, og er helt sikker på, at du vil have den konto skrubbet fra eksistens.

October 15, 2020

Efterlad et Svar