Hjælp-fil Cyclonis Backup Cyclonis Backup Support

CYCLONIS BACKUP Hjælp-dokumentation

Kom i gang med Cyclonis Backup

Cyclonis Backup Support

For betalte abonnenter: Cyclonis Backup tilbyder sine betalte abonnenter 24/7 en-til-en teknisk support. Betalte abonnenter kan kontakte support enten via webstedet, telefonisk eller direkte i appen.

For gratis abonnenter: Brug vores Cyclonis Forespørgsler & Support formular. Vi vil forsøge, men kan ikke nødvendigvis forsikre, at vi vil være i stand til at svare på din indsendelse.

For betalte abonnenter:

For at få adgang til Cyclonis Backup Support i skrivebordsappen skal du klikke på knappen Support, som er placeret længst til højre i menulinjen Cyclonis Backup. På den næste skærm kan du indsende en supportbillet eller se billetter.

For at åbne en ny billet skal du udfylde felterne på skærmen Ny billet. Brug rullemenuen Problemtype til at specificere din problemtype. Hvis ingen af indstillingerne beskriver dit problem, skal du vælge Generelt. Skriv derefter en detaljeret beskrivelse af dit problem i hovedfeltet (1). BEMÆRK: Du behøver ikke medtage nogen personlige identifikationsoplysninger. Når du har udfyldt formularen, skal du klikke på knappen Ny billet (2) nederst til højre for at indsende din billet.

Når din billet er opdateret med et svar, vil Cyclonis Backup give dig besked. I skrivebordsappen Cyclonis Backup vises meddelelser i Dashboard, i Support- vinduet og i informationslinjen i hovedvinduet. En e-mail-meddelelse sendes også til den e-mail-adresse, der er registreret til din Cyclonis Backup-konto.

Klik på knappen Vis besked eller Mine billetter åbner skærmen Mine billetter. På denne skærm vil du kunne se dine supportbilletter og kommunikere videre med Cyclonis Backup supportteam.