Hjælp-fil Cyclonis Backup Spændende Cyclonis Backup

Spændende Cyclonis Backup

Ved design er Cyclonis Backup konfigureret til at køre i baggrunden, så det kan administrere backupjob i realtid. For at sikre, at dine sikkerhedskopier forbliver ajour, starter Cyclonis Backup ved systemstart. Når du klikker på knappen Luk, minimeres appen til systembakken. Du kan åbne Cyclonis Backup igen ved at dobbeltklikke på ikonet i Windows-systembakken eller Mac-menulinjen.

Hvis du ønsker at afslutte Cyclonis Backup-skrivebordsappen fuldstændigt, kan du højreklikke på Cyclonis Backup-systembakken (eller menulinjen) og vælge Afslut Cyclonis Backup.

Du kan også afslutte skrivebordsappen Cyclonis Backup fra popup-vinduet i bakken. I systembakken skal du klikke på ikonet Cyclonis Backup for at åbne popup-vinduet i bakken. Klik derefter på gearikonet, og vælg Afslut Cyclonis i menuen.

VIGTIGT: Når du afslutter Cyclonis-sikkerhedskopi, logger du IKKE automatisk ud af din Cyclonis-konto. Hvis du bruger Cyclonis Backup-appen på en delt enhed, skal du manuelt logge ud af din Cyclonis Backup-konto for at hjælpe med at beskytte dine datas sikkerhed og privatliv mod enhver uautoriseret adgang.