Slik aktiverer eller deaktiverer du Chrome-synkronisering på enhetene dine

En av de mest nyttige funksjonene i Google Chrome er funksjonaliteten som lar deg synkronisere Google- kontoen din til Chrome- nettleseren. Når den er aktivert, tar synkroniseringsfunksjonen innstillingene, bokmerkene, søkehistorikken, relevante nettsteder og ofte besøkte URL-er og eventuelle personlige pålogginger eller detaljer du kanskje vil lagre for enkelhets skyld, og overfører denne informasjonen over alle enhetene som Chrome- kontoen din er på. aktiv. Hvis du for eksempel bruker et banknettsted regelmessig, vil Google tilpasse forslagene dine om automatisk utfylling, og når du skriver første bokstav på nettstedet i Chrome 's søkefelt på en av enhetene dine, vil nettstedet være det første som blir foreslått for deg.

Dette er tydeligvis praktisk i mange tilfeller, men det er situasjoner der det kanskje ikke er ønskelig. Det kan for eksempel være at du ikke nødvendigvis vil at de personlige bokmerkene og nettleserloggen din skal synkroniseres med de du har satt opp i Chrome- nettleseren. Det er mange andre mulige grunner til at du kanskje vil gjøre dette - fra prinsipiell motstand til praktisering av fullstendig ensartethet mellom alle innloggingene dine til veldig pragmatiske argumenter fra et praktisk synspunkt.

Uansett hvilket underliggende motiv, slik kan du aktivere eller deaktivere Chrome- synkronisering på enhetene dine.

Deaktiver Chrome Sync på en datamaskin

  1. Åpne Chrome- nettleseren din.
  2. Velg “Meny” . Knappen er plassert i øvre høyre hjørne av skjermen og vises som tre loddrett justerte prikker.
  3. I rullegardinmenyen som vises, klikker du på "Innstillinger".
  4. Gå til delen "Folk".
  5. Se til høyre for Google- kontonavnet og Google- kontobildet. Det bør være en veksling der som lar deg tillate eller avvise synkronisering når du vil.

Slik aktiverer eller deaktiverer du Chrome- synkronisering på Android

  1. Start Chrome- appen.
  2. Trykk på menyikonet. Den skal være plassert i øverste høyre hjørne av skjermen, lett sett på de tre loddrett justerte prikkene.
  3. Når hurtigmenyen vises, velger du Innstillinger-alternativet.
  4. Chromes innstillingsgrensesnitt skal nå vises. Trykk på navnet på Google- kontoen din, som nå skal være synlig øverst på skjermen.
  5. Velg "Synkronisering", eller hvis du vil deaktivere synkronisering - slå den av.

Deaktiver Chrome Sync på iOS

  1. Gå til "Meny" -knappen, som ligger i nedre høyre hjørne av skjermen. Det skal være representert av tre horisontalt justerte prikker.
  2. En hurtigmeny skal vises, velg “Innstillinger”.
  3. Når Chromes innstillingsgrensesnitt åpnes, velger du navnet på Google- kontoen din. Dette skal være plassert nær toppen av skjermen.
  4. Slå på Synk-funksjonen, som skal være plassert øverst på skjermen. Sett det fra hvitt til blått for å slå på Synkronisering, og fra blått til hvitt hvis du vil slå Synkronisering av.
  5. Velg "Done" for å fullføre jobben.

November 1, 2019

Legg igjen et svar

VIKTIG! For å kunne gå videre, må du løse følgende enkle matematikk.
Please leave these two fields as is:
Hva er 10 + 4?