How to Enable or Disable Chrome Sync on Your Devices

Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες στο Google Chrome είναι η λειτουργικότητά του που σας επιτρέπει να συγχρονίζετε το λογαριασμό σας Google με το πρόγραμμα περιήγησης Chrome . Όταν ενεργοποιηθεί, η λειτουργία συγχρονισμού μεταφέρει τις ρυθμίσεις σας, τους σελιδοδείκτες, το ιστορικό αναζήτησης, τους σχετικούς ιστότοπους και τις διευθύνσεις URL που επισκέπτεστε συχνά, καθώς και τις προσωπικές συνδέσεις ή λεπτομέρειες που θέλετε να αποθηκεύσετε για λόγους ευκολίας και μεταφέρετε αυτές τις πληροφορίες σε όλες τις συσκευές στις οποίες έχει τοποθετηθεί ο λογαριασμός σας στο Chrome ενεργός. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε τακτικά έναν τραπεζικό ιστότοπο, τότε η Google θα εξατομικεύσει τις προτάσεις αυτόματης συμπλήρωσης και όποτε πληκτρολογείτε το πρώτο γράμμα του ιστότοπου στη γραμμή αναζήτησης του Chrome σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας, ο εν λόγω ιστότοπος θα είναι το πρώτο πράγμα που παίρνει σας πρότεινε.

Αυτό είναι προφανώς βολικό σε πολλές περιπτώσεις, αλλά υπάρχουν καταστάσεις όπου μπορεί να μην είναι επιθυμητό. Για παράδειγμα, ίσως να μην θέλετε οι προσωπικοί σας σελιδοδείκτες και το ιστορικό περιήγησης να συγχρονίζονται με εκείνους που έχετε ρυθμίσει στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome του γραφείου σας. Υπάρχουν πολλοί άλλοι πιθανοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θελήσετε να το κάνετε αυτό - από την αντιπαράθεση με βάση την αρχή μέχρι την πρακτική της πλήρους ομοιομορφίας μεταξύ όλων των συνδέσεών σας με πολύ ρεαλιστικά επιχειρήματα από την άποψη της ευκολίας.

Ανεξάρτητα από το υποκείμενο κίνητρο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό του Chrome στις συσκευές σας.

Απενεργοποιήστε το συγχρονισμό Chrome σε έναν υπολογιστή

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome .
  2. Επιλέξτε "Μενού" . Το κουμπί βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και εμφανίζεται ως τρεις τελείως ευθυγραμμισμένες κουκίδες.
  3. Στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή "Ρυθμίσεις" .
  4. Μεταβείτε στην ενότητα "Άνθρωποι" .
  5. Κοιτάξτε στα δεξιά του ονόματος του λογαριασμού σας Google και της εικόνας Λογαριασμού Google . Θα πρέπει να υπάρχει μια εναλλαγή εκεί που σας επιτρέπει να επιτρέπετε ή να αποκλείετε συγχρονισμό κατά βούληση.

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό Chrome στο Android

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Chrome .
  2. Πατήστε το εικονίδιο Μενού. Θα πρέπει να βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, εύκολα να διακρίνεται από τις τρεις κάθετα ευθυγραμμισμένες κουκίδες.
  3. Όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις.
  4. Η διεπαφή ρυθμίσεων του Chrome θα εμφανιστεί τώρα. Πατήστε το όνομα του Λογαριασμού σας Google , το οποίο θα πρέπει τώρα να είναι ορατό προς την κορυφή της οθόνης.
  5. Επιλέξτε "Συγχρονισμός" ή αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό, απενεργοποιήστε το.

Απενεργοποιήστε το συγχρονισμό Chrome στο iOS

  1. Μεταβείτε στο κουμπί "Μενού" που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα πρέπει να αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντια ευθυγραμμισμένες κουκίδες.
  2. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού, επιλέξτε "Ρυθμίσεις" .
  3. Όταν ανοίγει η διεπαφή Ρυθμίσεις του Chrome , επιλέξτε το όνομα του Λογαριασμού σας Google . Αυτό πρέπει να βρίσκεται κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης.
  4. Εναλλαγή στη λειτουργία συγχρονισμού, η οποία πρέπει να βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης. Ρυθμίστε το από άσπρο σε μπλε για να ενεργοποιήσετε το συγχρονισμό και από το μπλε στο λευκό, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό.
  5. Επιλέξτε "Τέλος" για να ολοκληρώσετε την εργασία.

November 1, 2019

Αφήστε μια απάντηση

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ! Για να μπορέσετε να προχωρήσετε, θα πρέπει να λύσετε τα παρακάτω απλά μαθηματικά.
Please leave these two fields as is:
Τι είναι 4 + 2;