Sådan aktiveres eller deaktiveres Chrome-synkronisering på dine enheder

En af de mest nyttige funktioner i Google Chrome er dens funktionalitet, der giver dig mulighed for at synkronisere din Google- konto med Chrome- browseren. Når den er aktiveret, tager synkroniseringsfunktionen dine indstillinger, bogmærker, søgehistorik, relevante websteder og ofte besøgte URL-adresser og eventuelle personlige logins eller detaljer, som du muligvis vil gemme for nemheds skyld, og overfører disse oplysninger på alle de enheder, som din Chrome- konto er på aktiv. Hvis du f.eks. Bruger et bankwebsted regelmæssigt, personaliserer Google dine autofuldførende forslag, og når du skriver det første bogstav på webstedet i Chrome 's søgelinje på en af dine enheder, vil det nævnte websted være den første ting, der får foreslog dig.

Dette er åbenlyst praktisk i mange tilfælde, men der er situationer, hvor det muligvis ikke er ønskeligt. For eksempel kan du ikke nødvendigvis ønske, at dine personlige bogmærker og browserhistorik synkroniseres med dem, du har konfigureret i din Chrome- browser. Der er mange andre mulige grunde til, at du måske ønsker at gøre dette - fra principiel modstand til praksis med fuldstændig ensartethed mellem alle dine login til meget pragmatiske argumenter fra et praktisk synspunkt.

Uanset det underliggende motiv er det her, hvordan du aktiverer eller deaktiverer Chrome- synkronisering på dine enheder.

Deaktiver Chrome- synkronisering på en computer

  1. Åbn din Chrome- browser.
  2. Vælg “Menu” . Knappen er placeret i øverste højre hjørne af skærmen og vises som tre lodrette justerede prikker.
  3. Klik på “Indstillinger” i rullemenuen, der vises.
  4. Gå til afsnittet "Folk" .
  5. Se til højre for dit Google- kontonavn og Google- kontobillede. Der skal være et skift der giver dig mulighed for at tillade eller afvise synkronisering efter eget ønske.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Chrome- synkronisering på Android

  1. Start Chrome- appen.
  2. Tryk på menuikonet. Det skal være placeret i øverste højre hjørne af skærmen, let kan ses af de tre lodrette linjer.
  3. Når pop-out-menuen vises, skal du vælge indstillingen Indstillinger.
  4. Chromes indstillinger grænseflade skal nu vises. Tryk på navnet på din Google- konto, som nu skal være synlig øverst på skærmen.
  5. Vælg "Synkronisering" , eller hvis du vil deaktivere synkronisering - slå den fra.

Deaktiver Chrome Sync på iOS

  1. Gå til “Menu” -knappen, der er placeret i nederste højre hjørne af skærmen. Det skal repræsenteres af tre vandret justerede prikker.
  2. En pop-out menu skal vises, vælg “Indstillinger” .
  3. Når Chromes indstillinger-interface åbner, skal du vælge navnet på din Google- konto. Dette skal placeres nær toppen af skærmen.
  4. Skift på synkroniseringsfunktionen, der skal placeres øverst på skærmen. Indstil den fra hvid til blå for at slå Synkronisering til, og fra blå til hvid, hvis du vil slå Synkronisering fra.
  5. Vælg "Udført" for at afslutte jobbet.

November 1, 2019

Efterlad et Svar

VIGTIG! For at kunne fortsætte skal du løse følgende enkle matematik.
Please leave these two fields as is:
Hvad er 7 + 9?