Kaip įjungti arba išjungti Chrome sinchronizavimą savo įrenginiuose

Viena naudingiausių „ Google Chrome“ funkcijų yra jos funkcionalumas, leidžiantis sinchronizuoti „ Google“ paskyrą su „ Chrome“ naršykle. Kai įjungta, sinchronizacijos funkcija paima jūsų nustatymus, žymes, paieškos istoriją, susijusias svetaines ir dažnai lankomus URL ir bet kokius asmeninius prisijungimus ar informaciją, kurią galbūt norėsite išsaugoti patogumo sumetimais, ir perduoda šią informaciją į visus įrenginius, kuriuose yra „ Chrome“ paskyra. aktyvus. Pvz., Jei reguliariai naudojatės bankininkystės svetaine, tada „ Google “ suasmenins jūsų automatinio užbaigimo pasiūlymus ir, kai bet kuriame jūsų įrenginyje „ Chrome “ paieškos juostoje įvesite pirmąją svetainės raidę, minėta svetainė bus pirmas dalykas, kurį gaus pasiūlė tau.

Akivaizdu, kad tai yra patogu daugeliu atvejų, tačiau yra situacijų, kai to gali nenorėti. Pvz., Nebūtinai norite, kad asmeninės žymės ir naršymo istorija būtų sinchronizuojami su tais, kuriuos nustatėte „Office Chrome“ naršyklėje. Yra daugybė kitų galimų priežasčių, kodėl jūs galite tai padaryti - pradedant principiniu pasipriešinimu ir visiško prisijungimo visiško vienodumo praktika, baigiant labai pragmatiškais argumentais patogumo požiūriu.

Nepriklausomai nuo pagrindinio motyvo, čia yra, kaip įgalinti arba išjungti „ Chrome“ sinchronizavimą savo įrenginiuose.

Išjunkite „ Chrome“ sinchronizavimą kompiuteryje

  1. Atidarykite „ Chrome“ naršyklę.
  2. Pasirinkite „Meniu“ . Mygtukas yra viršutiniame dešiniajame ekrano kampe ir yra kaip trys vertikaliai išlyginti taškai.
  3. Pasirodžiusiame išskleidžiamajame meniu spustelėkite „Nustatymai“.
  4. Eikite į skyrių „Žmonės“.
  5. Pažiūrėkite į dešinę nuo „ Google“ paskyros pavadinimo ir „ Google“ paskyros vaizdo. Ten turėtų būti jungiklis, leidžiantis leisti arba neleisti sinchronizuoti.

Kaip įjungti arba išjungti „ Chrome“ sinchronizavimą „Android“

  1. Paleiskite „ Chrome“ programą.
  2. Bakstelėkite meniu piktogramą. Jis turėtų būti viršutiniame dešiniajame ekrano kampe, lengvai pastebimas trijų vertikaliai išlygintų taškų.
  3. Kai pasirodys iššokantis meniu, pasirinkite parinktį „Nustatymai“.
  4. Dabar turėtų būti rodoma „ Chrome “ nustatymų sąsaja. Bakstelėkite „ Google“ paskyros pavadinimą, kuris dabar turėtų būti matomas ekrano viršuje.
  5. Pasirinkite „Sinchronizuoti“ arba, jei norite išjungti sinchronizavimą, išjunkite.

Išjunkite „ Chrome“ sinchronizavimą „iOS“

  1. Eikite į mygtuką „Meniu“ , esantį apatiniame dešiniajame ekrano kampe. Jį turėtų vaizduoti trys horizontaliai išlyginti taškai.
  2. Pasirodys iššokantis meniu, pasirinkite „Nustatymai“.
  3. Kai atsidarys „ Chrome “ nustatymų sąsaja, pasirinkite savo „ Google“ paskyros pavadinimą. Tai turėtų būti šalia ekrano viršaus.
  4. Įjunkite sinchronizavimo funkciją, kuri turėtų būti ekrano viršuje. Jei norite įjungti sinchronizavimą, nustatykite jį iš baltos į mėlyną ir, jei norite išjungti sinchronizavimą, iš mėlynos į baltą.
  5. Pasirinkite „Atlikta“, kad baigtumėte darbą.

November 1, 2019

Palikti atsakymą

SVARBU! Kad galėtumėte tęsti, turite išspręsti šią paprastą matematiką.
Please leave these two fields as is:
Kas yra 8 + 8?