Hvordan gjøre din Instagram-konto privat i 2019

Du kan ikke forsvinne helt fra Instagram med mindre du sletter kontoen din. Som et minimum er brukernavnet ditt synlig for alle som ser etter det. Imidlertid, hvis du ønsker å opprettholde litt privatliv på Instagram, er det viktig at du kobler fra telefonnummeret fra kontoen din og kanskje til og med registrerer deg med en annen e-postadresse enn den personlige for å unngå uoppfordret kontakt.

Slik kobler du fra kontaktene og sosiale nettverkene fra Instagram-kontoen din

For å omslutte Instagram-kontoen din, bør du stille inn kontoen din til privat; for å gjøre det fra en smarttelefon, trykk på menyknappen øverst til høyre i profilen din, ikonet som ser ut som tre prikker. Herfra velger du Innstillinger> Personvern> Kontopersonlighet og aktiverer den private kontofunksjonen.

Hvis du er på en datamaskin, bare gå til profilen din, velg deretter Rediger profil og du vil finne alternativet til å gjøre kontoen din privat.

Du vil kunne fortsette å bruke hashtags, selv om det bare er godkjente følgere som kan se innleggene. Brukernavnet ditt vil forbli synlig på offentlige innlegg du har likt, men bare dine følgere kan se innholdet i profilen din.

Det neste trinnet ditt bør være å koble fra nummeret ditt. For å koble den fra en mobilenhet, gå til menyen, velg Innstillinger> Kontakter Synkronisering og deaktiver "Koble til kontakter."

Trinnene på en datamaskin er like, bare gå til profilen din> Rediger profil> Administrer kontakter og d fjern eventuelle synkroniserte kontakter.

Hvis Instagram-kontoen din er koblet til andre sosiale nettverk, for eksempel Twitter eller Facebook, bør du også fjerne dem.

Fra smarttelefonhodet til menyen, velg deretter Innstillinger> Konto> Tilknyttede kontoer. Du skal kunne finne en liste over sosiale medier-plattformer der inne. Klikk på en, så tar du deg til riktig webside med mulighet for å koble fra Instagram-kontoen din.

Fra en PC går du til profilen din> Rediger profil> Autoriserte applikasjoner> og opphev tilgangen til apper som for øyeblikket er koblet til Instagram-kontoen din.

Du kan også fjerne kontoen din direkte fra nettstedet eller sosiale medier.
Hvis du bruker Facebook, går du til innstillingsmenyen, så ser du en liste over koblede plattformer. Fjern Instagram derfra.
Hvis du er på Twitter, kan du gå til de tilkoblede appene dine og fjerne tilgangen til Instagram.
På Tumblr går du til innstillingene dine og får tilgang til Instagram under "Programmer".

Hvordan skjule aktivitetsstatusen din på Instagram

Aktivitetsstatusen din på Instagram lar enhver konto du følger eller melding se når du sist var på appen.

For å deaktivere denne funksjonen på smarttelefonen din, gå til menyen Innstillinger> Personvern> Aktivitetsstatus og slå av denne funksjonen.

Gå til profilen din> Rediger profil> Personvern og sikkerhet og slå av synligheten til aktivitetsstatusen din.

Husk at hvis du gjør dette vil aktiviteten din være skjult, men du vil heller ikke kunne se andres aktivitet.

Slik deaktiverer du at Instagram-historiene dine blir delt

Hver gang du velger å dele en Instagram-historie på en offentlig konto, kan noen av dine følgere dele historien din i en direkte melding til enhver annen bruker.

Hvis du vil slå av denne funksjonen på smarttelefonen din, går du til menyen> Innstillinger> Personvern> Historie. Her kan du deaktivere Tillat deling som melding.

Hvis du er på datamaskinen din, gå til profilen din> Rediger profil> Personvern og sikkerhet og deaktiver Tillat deling.

Merk: dette vil ikke hindre dine følgere fra å skjermbilde Instagram-historiene dine, men det kan motvirke noen av dem.

Slik blokkerer du kommentarer fra spesifikke følgere

Har du en spesielt irriterende følger som kommenterer hver eneste ting du legger ut? Du kan blokkere den personen uten at han noen gang vet om den.

Gå til menyen> Innstillinger> Personvern> Kommentarer> Blokker kommentarer fra, og legg til brukere som du synes er for nidkjære etter innleggene dine. På samme sted kan du også finne et alternativ for å skjule kommentarer du anser som krenkende, samt lage et manuelt filter som blokkerer bestemte ord eller uttrykk fra å vises i kommentarfeltet.

Fra en datamaskin går du til profilen din> Rediger profil> Personvern og sikkerhet> og rediger kommentarinnstillinger under Kommentarer. Her kan du blokkere visse ord eller uttrykk fra å vises i kommentarene dine, men du må bruke en smarttelefon for å blokkere bestemte personer fra å kommentere.

November 22, 2019

Legg igjen et svar

VIKTIG! For å kunne gå videre, må du løse følgende enkle matematikk.
Please leave these two fields as is:
Hva er 5 + 4?