Sådan gør du din Instagram-konto privat i 2019

Du kan ikke forsvinde helt fra Instagram, medmindre du sletter din konto. Som et minimum er dit brugernavn synligt for alle, der leder efter det. Men hvis du ønsker at bevare en smule privatliv på Instagram, er det vigtigt, at du kobler dit telefonnummer fra din konto og måske endda tilmelder dig ved hjælp af en anden e-mail end din personlige for at undgå uopfordret kontakt.

Sådan afbrydes forbindelsen mellem dine kontakter og sociale netværk fra din Instagram-konto

For at indhylle din Instagram-konto skal du indstille din konto til privat; for at gøre det fra en smartphone skal du trykke på menuknappen øverst til højre på din profil, ikonet der ligner tre prikker. Herfra skal du vælge Indstillinger> Privatliv> Kontooplysninger og aktivere den private kontofunktion.

Hvis du er på en computer, skal du blot gå til din profil og derefter vælge Rediger profil, så finder du muligheden for at gøre din konto privat.

Du vil kunne fortsætte med at bruge hashtags, selvom kun dine godkendte følgere kan se indlægene. Dit brugernavn vil forblive synligt på de offentlige indlæg, du har ønsket, men kun dine følgere kan se indholdet af din profil.

Dit næste trin skal være at frakoble dit nummer. For at afbryde forbindelsen på en mobilenhed, gå til menuen, vælg Indstillinger> Kontakter Synkronisering og deaktiver "Forbind kontakter."

Trinene på en computer er ens, bare gå til din profil> Rediger profil> Administrer kontakter og d fjern eventuelle synkroniserede kontakter.

Hvis din Instagram-konto er forbundet til andre sociale netværk, f.eks. Twitter eller Facebook, skal du også fjerne dem.

Fra dit smartphonehoved til menuen, vælg derefter Indstillinger> Konto> Tilknyttede konti. Du skal være i stand til at finde en liste over sociale medier platforme derinde. Klik på et, og det fører dig til det rigtige websted med mulighed for at frakoble din Instagram-konto.

Gå fra din pc til din profil> Rediger profil> Autoriserede applikationer> og tilbagekald adgang til alle apps, der i øjeblikket er forbundet til din Instagram-konto.

Du kan også fjerne din konto direkte fra webstedet eller sociale medier.
Hvis du bruger Facebook, skal du gå til indstillingsmenuen, og du vil se en liste over sammenkoblede platforme. Fjern Instagram derfra.
Hvis du er på Twitter, skal du gå til dine tilsluttede apps og fjerne adgangen til Instagram.
Gå til Tumblr, gå til dine indstillinger og genvej adgang til Instagram under "Programmer".

Sådan skjules din aktivitetsstatus på Instagram

Din aktivitetsstatus på Instagram giver enhver konto, du følger eller besked, mulighed for at se, da du sidst var på appen.

For at deaktivere denne funktion på din smartphone skal du gå til menuen Indstillinger> Privatliv> Aktivitetsstatus og slå denne funktion fra.

Gå til din computer, gå til din profil> Rediger profil> Privatliv og sikkerhed, og slå synligheden af din aktivitetsstatus fra.

Husk, at hvis du gør dette, vil din aktivitet være skjult, men du vil heller ikke være i stand til at se andres aktivitet.

Sådan deaktiveres dine Instagram-historier fra at blive delt

Hver gang du vælger at dele en Instagram-historie på en offentlig konto, kan enhver af dine følgere dele din historie i en direkte besked til enhver anden bruger.

Hvis du ønsker at slå denne funktion fra på din smartphone, skal du gå til menuen> Indstillinger> Privatliv> Historie. Her kan du deaktivere Tillad deling som besked.

Hvis du er på din computer, skal du gå til din profil> Rediger profil> Privatliv og sikkerhed og deaktivere Tillad deling.

Bemærk: dette forhindrer ikke dine tilhængere i at tage screenshots af dine Instagram-historier, men det kan afskrække nogle af dem.

Sådan blokeres kommentarer fra specifikke tilhængere

Har du en særlig irriterende tilhænger, der kommenterer hver eneste ting, du poster? Du kan blokere denne person uden dem nogensinde at vide det.

Gå til din smartphone, gå til menuen> Indstillinger> Privatliv> Kommentarer> Bloker kommentarer fra og tilføj alle brugere, som du finder for ivrige efter dine indlæg. På samme sted kan du også finde en mulighed for at skjule kommentarer, som du synes er stødende, samt oprette et manuelt filter, der blokerer for bestemte ord eller sætninger fra at vises i dit kommentarsektion.

Gå fra din computer til din profil> Rediger profil> Privatliv og sikkerhed> og Rediger kommentarindstillinger under Kommentarer. Her kan du blokere bestemte ord eller sætninger fra at vises i dine kommentarer, men du bliver nødt til at bruge en smartphone til at blokere bestemte personer fra at kommentere.

November 22, 2019

Efterlad et Svar

VIGTIG! For at kunne fortsætte skal du løse følgende enkle matematik.
Please leave these two fields as is:
Hvad er 4 + 6?