Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας Instagram ιδιωτικό το 2019

Δεν μπορείτε να εξαφανίσετε εντελώς από το Instagram, εκτός εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Με ελάχιστο όριο, το όνομα χρήστη σας θα είναι ορατό σε όποιον το ψάχνει. Ωστόσο, αν θέλετε να διατηρήσετε λίγο ιδιωτικό απόρρητο στο Instagram, είναι σημαντικό να αποσυνδέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από το λογαριασμό σας και ίσως ακόμη να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας διαφορετικό ηλεκτρονικό μήνυμα από το προσωπικό σας για να αποφύγετε την επαφή που δεν ζητάτε.

Πώς να αποσυνδέσετε τις επαφές και τα κοινωνικά σας δίκτυα από το λογαριασμό σας Instagram

Για να ολοκληρώσετε το λογαριασμό Instagram, πρέπει να ορίσετε το λογαριασμό σας σε ιδιωτικό. για να το κάνετε από ένα smartphone, πατήστε στο κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ σας, το εικονίδιο που μοιάζει με τρεις κουκίδες. Από εδώ, επιλέξτε Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Απόρρητο λογαριασμού και ενεργοποιήστε τη λειτουργία ιδιωτικού λογαριασμού.

Εάν βρίσκεστε σε έναν υπολογιστή, απλώς πηγαίνετε στο προφίλ σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ και θα βρείτε την επιλογή να κάνετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό.

Θα είστε σε θέση να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα hashtags, αν και μόνο οι εγκεκριμένοι οπαδοί σας θα μπορούν να δουν τις αναρτήσεις. Το όνομα χρήστη θα παραμείνει ορατό στις δημόσιες αναρτήσεις που σας άρεσε, αλλά μόνο οι οπαδοί σας θα μπορούν να δουν τα περιεχόμενα του προφίλ σας.

Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η αποσύνδεση του αριθμού σας. Για να την αποσυνδέσετε σε μια κινητή συσκευή, μεταβείτε στο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις> Επαφές Συγχρονισμός και απενεργοποιήστε τη "Σύνδεση επαφών".

Τα βήματα σε έναν υπολογιστή είναι παρόμοια, μεταβείτε στο προφίλ σας> Επεξεργασία προφίλ> Διαχείριση επαφών και d αφαίρεση οποιωνδήποτε συγχρονισμένων επαφών.

Εάν ο λογαριασμός σας Instagram είναι συνδεδεμένος με άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter ή το Facebook, θα πρέπει να τα καταργήσετε επίσης.

Από το κεφάλι του smartphone στο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις> Λογαριασμός> Συνδεδεμένοι λογαριασμοί. Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μέσα εκεί. Κάντε κλικ σε ένα και θα σας μεταφέρει στον σωστό ιστότοπο με την επιλογή αποσύνδεσης του λογαριασμού Instagram.

Από έναν υπολογιστή, μεταβείτε στο προφίλ σας> Επεξεργασία προφίλ> Εγκεκριμένες εφαρμογές> και ανακαλέστε την πρόσβαση σε εφαρμογές που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό σας Instagram.

Μπορείτε επίσης να καταργήσετε τον λογαριασμό σας απευθείας από τον ιστότοπο ή τα κοινωνικά μέσα.
Εάν χρησιμοποιείτε το Facebook, μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων και θα δείτε μια λίστα συνδεδεμένων πλατφορμών. Αφαιρέστε το Instagram από εκεί.
Εάν είστε στο Twitter, μεταβείτε στις συνδεδεμένες εφαρμογές σας και καταργήστε την πρόσβαση στο Instagram.
Στο Tumblr, μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και απενεργοποιήστε την πρόσβαση στο Instagram στο πλαίσιο "Εφαρμογές".

Πώς να αποκρύψετε την κατάσταση δραστηριότητάς σας στο Instagram

Η κατάσταση της δραστηριότητάς σας στο Instagram επιτρέπει σε οποιονδήποτε λογαριασμό ακολουθείτε ή μήνυμα για να δείτε πότε ήσασταν τελευταίος στην εφαρμογή.

Για να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία στο smartphone σας, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Κατάσταση δραστηριότητας και απενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία.

Στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στο προφίλ σας> Επεξεργασία προφίλ> Απόρρητο και ασφάλεια και απενεργοποιήστε την προβολή της κατάστασης της δραστηριότητάς σας.

Λάβετε υπόψη ότι αν το κάνετε αυτό, η δραστηριότητά σας θα είναι κρυμμένη, αλλά δεν θα μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα άλλων.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ιστορίες Instagram από την κοινή χρήση

Κάθε φορά που επιλέγετε να μοιραστείτε μια ιστορία Instagram σε έναν δημόσιο λογαριασμό, οποιοσδήποτε από τους οπαδούς σας μπορεί να μοιραστεί την ιστορία σας με ένα άμεσο μήνυμα σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία στο smartphone σας, μεταβείτε στο μενού> Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Ιστορία. Εδώ μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή Κοινή χρήση ως μήνυμα.

Εάν βρίσκεστε στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στο προφίλ σας> Επεξεργασία προφίλ> Απόρρητο και ασφάλεια και απενεργοποιήστε την επιλογή Να επιτρέπεται η κοινή χρήση.

Σημείωση: αυτό δεν θα εμποδίσει τους οπαδούς σας από το στιγμιότυπο των ιστοριών Instagram, αλλά θα μπορούσε να αποτρέψει μερικούς από αυτούς.

Πώς να αποκλείσετε τα σχόλια από συγκεκριμένους οπαδούς

Έχετε έναν ιδιαίτερα ενοχλητικό οπαδό που σχολιάζει κάθε πράγμα που δημοσιεύετε; Μπορείτε να αποκλείσετε αυτό το άτομο χωρίς να το γνωρίζουν καν.

Στο smartphone σας, μεταβείτε στο μενού> Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Σχόλια> Αποκλεισμός σχολίων Από και προσθέστε χρήστες που θεωρείτε υπερβολικά ζήλο για τις αναρτήσεις σας. Στο ίδιο σημείο, μπορείτε επίσης να βρείτε μια επιλογή για να αποκρύψετε τα σχόλια που θεωρείτε προσβλητικά καθώς και να δημιουργήσετε ένα μη αυτόματο φίλτρο που εμποδίζει την εμφάνιση συγκεκριμένων λέξεων ή φράσεων στην ενότητα σχολίων σας.

Από έναν υπολογιστή, μεταβείτε στο προφίλ σας> Επεξεργασία προφίλ> Απόρρητο και ασφάλεια> και Επεξεργασία ρυθμίσεων σχολίου κάτω από τα σχόλια. Εδώ μπορείτε να αποκλείσετε την εμφάνιση ορισμένων λέξεων ή φράσεων στα σχόλιά σας, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone για να εμποδίσετε συγκεκριμένα άτομα να σχολιάζουν.

November 22, 2019

Αφήστε μια απάντηση

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ! Για να μπορέσετε να προχωρήσετε, θα πρέπει να λύσετε τα παρακάτω απλά μαθηματικά.
Please leave these two fields as is:
Τι είναι 7 + 5;