Slik sletter du en slakk konto

"Slack" er et forkortelse for "Søkbar logg over all samtale og kunnskap." Det er en skybasert direktemeldingstjeneste opprettet av Slack Technologies. Slack startet som et internt verktøy for Stewart Butterfields selskap Tiny Speck under utviklingen av online-spillet Glitch. Slack ble offisielt lansert i august 2013. Slack la til tofaktorautentisering til tjenesten sin som svar på en serie hacks i februar 2015, noe som resulterte i at brukerdata ble kompromittert.

Slack pleide å være kompatibel med Internet Relay Chat (IRC) og XMPP-meldingsprotokoller, men selskapet stengte det av i mai 2018.
"Slack" er et forkortelse for "Søkbar logg over all samtale og kunnskap."

For å oppfylle standardene i de nyeste globale personvernlovene, inkludert generell databeskyttelsesforordning (GDPR) og California Consumer Protection Act (CCPA), kan den primære eieren av et arbeidsområde eller organisasjon nå kontakte Slack og be om å slette et medlems profil data.

Du kan bare slette eller deaktivere din Slack-konto eller et medlems Slack-konto fra hvilken som helst datamaskin, men du kan ikke slette og konto fra appen på en mobilenhet. Husk at bare en primær eier av arbeidsområdet kan slette et Slack arbeidsområde. Hvis du ikke er den viktigste eieren, kan du bare deaktivere arbeidsområdet. Deaktivering ligner sletting, da det vil fjerne Slack-kontoen din.

Slik sletter du en Slack-konto

  1. Åpen slakk. Hvis du allerede er logget inn, vil du ta det til hjemmesiden din for Slack.
  2. Trykk på arbeidsområdet ditt øverst i venstre hjørne.
  3. Velg profilen og kontoen fra menyen.
  4. Trykk på tannhjulikonet på høyre side.
  5. Velg meny.
  6. Velg Innstillinger og tillatelser.
  7. Bla ned og klikk på slett arbeidsområdet du vil fjerne.
  8. Bekreft slettingen når du blir bedt om det, og trykk "Ja, slett arbeidsområdet mitt" når du blir bedt om å gjøre det.
February 6, 2020

Legg igjen et svar