Sådan slettes en slap konto fuldstændigt

"Slack" er et baggrund for "Søgbar log over al samtale og viden." Det er en skybaseret onlinemeddelelsestjeneste oprettet af Slack Technologies. Slack startede som et internt værktøj for Stewart Butterfields firma Tiny Speck under udviklingen af online-spillet Glitch. Slack blev officielt lanceret i august 2013. Slack tilføjede tofaktorsgodkendelse til sin tjeneste som svar på en række hacks i februar 2015, hvilket resulterede i, at brugerdata kompromitteres.

Slack plejede at være kompatibel med Internet Relay Chat (IRC) og XMPP-meddelelsesprotokoller, men virksomheden lukkede det ned i maj 2018.
"Slack" er et baggrund for "Søgbar log over al samtale og viden."

For at opfylde standarderne i de nyeste globale love om databeskyttelse, herunder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og Californiens forbrugerbeskyttelseslov (CCPA), kan den primære ejer af et arbejdsområde eller organisation nu kontakte Slack og anmode om at slette et medlems profil data.

Du kan kun slette eller deaktivere din Slack-konto eller et medlems Slack-konto fra enhver computer, men du kan ikke slette og konto fra appen på en mobilenhed. Husk, at kun en primær ejer af arbejdsområdet kan slette et Slack-arbejdsområde. Hvis du ikke er den primære ejer, kan du kun deaktivere arbejdsområdet. Deaktivering ligner sletning, da det vil fjerne din Slack-konto.

Sådan slettes en Slack-konto

  1. Åben slack. Hvis du allerede er logget ind, vil du gøre det til din Slack-startside.
  2. Tryk på dit arbejdsområde navn i øverste venstre hjørne.
  3. Vælg profilen og kontoen i menuen.
  4. Tryk på gearikonet i højre side.
  5. Vælg menu.
  6. Vælg Indstillinger og tilladelser.
  7. Rul ned, og klik på slet det arbejdsområde, du vil fjerne.
  8. Bekræft sletningen, når du bliver bedt om det, og tryk på "Ja, slet mit arbejdsområde", når du bliver bedt om det.

February 6, 2020

Efterlad et Svar