Hur man tar bort ett slackt konto helt

"Slack" är en förnamn för "Sökbar logg över all konversation och kunskap." Det är en molnbaserad snabbmeddelandetjänst skapad av Slack Technologies. Slack startade som ett internt verktyg för Stewart Butterfields företag Tiny Speck under utvecklingen av online-spelet Glitch. Slack lanserades officiellt i augusti 2013. Slack lade till tvåfaktorsautentisering i sin tjänst som svar på en serie hacks i februari 2015, vilket resulterade i att användardata komprometterades.

Slack brukade tidigare vara kompatibla med Internet Relay Chat (IRC) och XMPP-meddelandeprotokoll, men företaget stängde av det i maj 2018.
"Slack" är en förnamn för "Sökbar logg över all konversation och kunskap."

För att uppfylla standarderna i de senaste globala lagarna om dataskydd, inklusive General Data Protection Regulation (GDPR) och California Consumer Protection Act (CCPA), kan den primära ägaren till en arbetsyta eller organisation nu kontakta Slack och begära att ta bort en medlemsprofil data.

Du kan bara ta bort eller inaktivera ditt Slack-konto eller ett medlems Slack-konto från vilken dator som helst, men du kan inte ta bort och konto från appen på en mobil enhet. Tänk på att endast en primär ägare för arbetsområdet kan ta bort ett Slack arbetsområde. Om du inte är huvudägaren kan du bara inaktivera arbetsytan. Deaktivering liknar raderingen, eftersom det kommer att ta bort ditt Slack-konto.

Hur man tar bort ett Slack-konto

  1. Öppen slack. Om du redan är inloggad tar du dig till din Slack-hemsida.
  2. Tryck på arbetsytans namn i det övre vänstra hörnet.
  3. Välj profilen och kontot på menyn.
  4. Tryck på växelsymbolen på höger sida.
  5. Välj meny.
  6. Välj Inställningar och behörigheter.
  7. Rulla ner och klicka på ta bort arbetsytan du vill ta bort.
  8. Bekräfta borttagningen när du uppmanas och tryck på "Ja, ta bort mitt arbetsområde" när du blir ombedd att göra det.

February 6, 2020

Lämna ett svar