Hoe een slack account volledig te verwijderen

"Slack" is een backronym voor "Searchable Log of All Conversation and Knowledge." Het is een cloudgebaseerde instant messaging-service gemaakt door Slack Technologies. Slack begon als een interne tool voor Stewart Butterfield's bedrijf Tiny Speck tijdens de ontwikkeling van het online spel Glitch. Slack officieel gelanceerd in augustus 2013. Slack voegde tweefactorauthenticatie toe aan zijn service als reactie op een reeks hacks in februari 2015, waardoor gebruikersgegevens werden aangetast.

Slack was vroeger compatibel met Internet Relay Chat (IRC) en XMPP-berichtprotocollen, maar het bedrijf sloot dat in mei 2018.
"Slack" is een backronym voor "Searchable Log of All Conversation and Knowledge."

Om te voldoen aan de normen van de nieuwste wereldwijde wetgeving inzake gegevensprivacy, waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) en de California Consumer Protection Act (CCPA), kan de primaire eigenaar van een werkruimte of organisatie nu contact opnemen met Slack en een verzoek indienen om het profiel van een lid te verwijderen gegevens.

U kunt uw Slack-account of de Slack-account van een lid alleen vanaf elke computer verwijderen of deactiveren, maar u kunt de account niet verwijderen vanaf een app op een mobiel apparaat. Houd er rekening mee dat alleen een primaire eigenaar van een werkruimte een Slack-werkruimte kan verwijderen. Als u niet de primaire eigenaar bent, kunt u alleen de werkruimte deactiveren. Deactivering is vergelijkbaar met verwijderen, omdat het uw Slack-account zal verwijderen.

Hoe een Slack-account te verwijderen

  1. Open Slack. Als je al bent ingelogd, ga je naar je Slack-startpagina.
  2. Druk op de naam van uw werkruimte in de linkerbovenhoek.
  3. Selecteer het profiel en de account in het menu.
  4. Druk op het tandwielpictogram aan de rechterkant.
  5. Selecteer menu.
  6. Kies Instellingen en machtigingen.
  7. Blader omlaag en klik op verwijderen van de werkruimte die u wilt verwijderen.
  8. Bevestig de verwijdering wanneer daarom wordt gevraagd en druk op "Ja, verwijder mijn werkruimte" wanneer daarom wordt gevraagd.

February 6, 2020

Laat een antwoord achter