Slik sletter du Messenger-kontoen uten å deaktivere Facebook-kontoen

Messenger kan være et nyttig verktøy, men å ville fjerne det er knapt uhørt. Det er mange mulige grunner til å gjøre det - for eksempel hvis de fleste av kontaktene dine er på andre plattformer, du ikke liker grensesnittet, du vil bare ha en ny start med en ny konto, eller du ikke godkjenner Facebooks firmapolitikk og ikke vil ikke bruke plattformen lenger. Uansett hva grunnen til at du vil slette Messenger kan være, er det et par ting du må vurdere.

Hvordan slette Messenger for godt?

Det raske og enkle svaret på dette spørsmålet er - det kan du ikke. Når du har laget en konto, vil den eksistere for alltid, med alle kontaktene og meldingene dine på slep. Noen mennesker er med rette motvillige mot denne spesielle Facebook-politikken, som begrenser en brukers kontroll over kontoen sin dramatisk. Dette er en av grunnene til at nevnte brukere kanskje vil bruke andre plattformer. Fortsatt er ting ikke så ille for øyeblikket som de en gang var - i hvert fall med hensyn til en brukers kontroll over egen konto. Nå, i det minste, har brukere muligheten til å slette meldinger manuelt. Denne funksjonen vil imidlertid neppe være nyttig for alle som ønsker å desinfisere eller plage kontoen sin. For den ene etterlater det et merke på samtalen der meldingen var. I tillegg, mens muligheten for sletting av meldinger er tilgjengelig, er funksjonen ekstremt klønete og upraktisk å bruke, ettersom hver melding må slettes individuelt.

Hva du bør vite om “Deaktiver Messenger

Fra et praktisk synspunkt er det virkelig ikke noe du kan gjøre for å virkelig slette Messenger- kontoen din. Facebook har teknisk gitt brukerne muligheten til å bytte konto fra aktiv til ikke-aktiv, men selv om du hopper gjennom alle bøylene for å gjøre det, blir ikke kontoen din avsluttet for alltid. Det vil bare bli gjort "inaktivt", men vil bli fullt operativt så snart du prøver å logge deg på det.

Så i beste fall vil "deaktivere" Messenger- kontoen gi deg litt ro og fred fra irriterende meldinger. Det er imidlertid noe du enkelt kan gjøre ved å bare fjerne Messenger fra startskjermen eller fikle med Messenger sine alternativer - få deg til å vises offline, dempe og blokkere mennesker, etc.

Og hvis du tror at deaktivering av Messenger vil være raskere og mindre vanskelig enn å fikle med appen - gjett igjen. Dette kan bare gjøres på mobil, ikke på en stasjonær enhet, og for å kunne gjøre det, må Facebook-kontoen din også deaktiveres når du gjør det. Og hvis du tror at dette systemet virker bevisst designet for å få brukere til å gjøre dette ... Det kan hende du får et inntrykk av hvorfor noen internettbrukere har en motstanders holdning til hvordan Facebook gjør ting i prinsippet.

Likevel, hvis du ønsker å deaktivere Messenger, er det slik du gjør det.

Slik deaktiverer du Messenger- kontoen din på iPhone eller Android

  1. Når du har sørget for at Facebook-kontoen din også er deaktivert, åpner du Messenger.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre på skjermen.
  3. Gå til juridiske regler og retningslinjer.
  4. Velg Deaktiver Messenger.
  5. Trykk på Deaktiver for å fullføre jobben.
December 18, 2019