Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Messenger χωρίς να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό Facebook

Το Messenger μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, αλλά θέλοντας να το καταργήσετε, είναι σχεδόν ανυπόμονος. Υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες για αυτό - για παράδειγμα, εάν οι περισσότερες από τις επαφές σας βρίσκονται σε άλλες πλατφόρμες, δεν σας αρέσει η διεπαφή, θέλετε απλώς ένα νέο ξεκίνημα με νέο λογαριασμό ή απορρίπτετε τις πολιτικές της εταιρείας Facebook και Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα πια. Όποια και αν είναι η αιτία που θέλετε να διαγράψετε το Messenger, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Πώς να διαγράψετε το Messenger για καλό;

Η γρήγορη και απλή απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι - δεν μπορείτε. Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα υπάρχει για πάντα, με όλες τις επαφές και τα μηνύματά σας. Μερικοί άνθρωποι δικαιολογημένα αντιτίθενται στη συγκεκριμένη πολιτική του Facebook, η οποία περιορίζει δραματικά τον έλεγχο του χρήστη πάνω στον λογαριασμό του. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι εν λόγω χρήστες ενδέχεται να θέλουν να χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες. Ακόμα, τα πράγματα δεν είναι τόσο κακά σήμερα όσο ήταν κάποτε - τουλάχιστον όσον αφορά τον έλεγχο του χρήστη πάνω στο δικό του λογαριασμό. Τώρα, τουλάχιστον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν τα μηνύματα με μη αυτόματο τρόπο. Αυτή η λειτουργία είναι απίθανο να είναι χρήσιμη για όποιον θέλει να απολυμαίνει ή να πυροδοτήσει το λογαριασμό της. Για ένα, αφήνει ένα σημάδι στη συνομιλία όπου ήταν το μήνυμα. Επιπλέον, ενώ είναι διαθέσιμη η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων, η λειτουργία είναι εξαιρετικά αδέξια και ακατάλληλη για χρήση, καθώς κάθε μήνυμα πρέπει να διαγραφεί ξεχωριστά.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το "Απενεργοποίηση Messenger"

Από πρακτική άποψη, δεν υπάρχει πραγματικά κάτι που μπορείτε να κάνετε για να διαγράψετε πραγματικά τον λογαριασμό σας στο Messenger. Το Facebook έδωσε τεχνικά στους χρήστες του την ευκαιρία να αλλάξουν τον λογαριασμό τους από ενεργό σε μη ενεργό, αλλά ακόμα κι αν περάσετε από όλα τα στεφάνια για να το κάνετε, ο λογαριασμός σας δεν θα τερματιστεί για πάντα. Θα γίνει απλώς "ανενεργό" αλλά θα καταστεί πλήρως λειτουργικό μόλις προσπαθήσετε να συνδεθείτε σε αυτό.

Έτσι, στην καλύτερη περίπτωση, η "απενεργοποίηση" του λογαριασμού σας στο Messenger θα σας επιτρέψει κάποια ειρήνη και ησυχία από τα μηνύματα γκρίνια. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να κάνετε μόνο με την κατάργηση του Messenger από την αρχική οθόνη σας ή με τις επιλογές του Messenger - κάνοντας τον εαυτό σας να εμφανίζεται εκτός σύνδεσης, να σκιάζει και να εμποδίζει τους ανθρώπους κ.λπ.

Και αν νομίζετε ότι απενεργοποίηση του Messenger θα είναι ταχύτερη και λιγότερο από ταλαιπωρία από ό, τι fiddling με την εφαρμογή - μαντέψτε ξανά. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε κινητά, όχι σε επιτραπέζιες συσκευές, και για να γίνει αυτό, ο λογαριασμός σας στο Facebook πρέπει να απενεργοποιηθεί κατά τη στιγμή της εκτέλεσης της διαδικασίας. Και αν νομίζετε ότι αυτό το σύστημα φαίνεται σκοπίμως σχεδιασμένο για να αποτρέψει τους χρήστες από αυτό ... Μπορεί να έχετε μια ιδέα για το γιατί ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου έχουν μια αντιθετική στάση απέναντι στον τρόπο με τον οποίο το Facebook κάνει πράγματα κατ 'αρχήν.

Ακόμα, αν έχετε ενεργοποιήσει την απενεργοποίηση του Messenger , ακολουθείστε το πώς το κάνετε.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Messenger στο iPhone ή στο Android

  1. Αφού βεβαιωθείτε ότι και ο λογαριασμός σας στο Facebook είναι απενεργοποιημένος, ανοίξτε το Messenger.
  2. Αγγίξτε την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  3. Μεταβείτε στο Legal & Policies.
  4. Επιλέξτε Απενεργοποίηση Messenger.
  5. Πατήστε Απενεργοποίηση για να ολοκληρωθεί η εργασία.
December 18, 2019