Sådan slettes Messenger-konto uden at deaktivere Facebook-konto

Messenger kan være et nyttigt værktøj, men at ville fjerne det er næppe uhørt. Der er mange mulige grunde til at gøre det - for eksempel hvis de fleste af dine kontakter er på andre platforme, du ikke kan lide dens grænseflade, du bare ønsker en ny start med en ny konto, eller du afviser Facebook's firmapolitikker og don vil ikke bruge platformen længere. Uanset hvad du er årsagen til, at du vil slette Messenger , det er, er der et par ting, du skal overveje.

Sådan slettes Messenger for godt?

Det hurtige og enkle svar på dette spørgsmål er - du kan ikke. Når du opretter en konto, vil den eksistere for evigt med alle dine kontakter og meddelelser på slæb. Nogle mennesker er med rette modvillige over for denne særlige Facebook-politik, som alvorligt begrænser en brugers kontrol over deres konto dramatisk. Dette er en af grundene til, at brugerne måske ønsker at bruge andre platforme. Alligevel er tingene ikke så dårlige i øjeblikket, som de engang var - i det mindste med hensyn til en brugers kontrol over deres egen konto. Nu har brugerne i det mindste muligheden for at slette meddelelser manuelt. Denne funktion er dog sandsynligvis ikke nyttig for alle, der vil sanitere eller nuke deres konto. For det første efterlader det et mærke på samtalen, hvor beskeden var. Selv om muligheden for sletning af beskeder er tilgængelig, er funktionen ekstremt uklart og upraktisk at bruge, da hver meddelelse skal slettes individuelt.

Hvad du skal vide om “Deaktivering af Messenger

Fra et praktisk synspunkt er der virkelig ikke noget, du kan gøre for virkelig at slette din Messenger- konto. Facebook har teknisk set givet sine brugere muligheden for at skifte deres konto fra aktiv til ikke-aktiv, men selv hvis du hopper gennem alle bøjler for at gøre det, bliver din konto ikke afsluttet for evigt. Det bliver bare gjort "inaktivt", men bliver fuldt operationelt, så snart du prøver at logge ind på det.

Så i bedste fald vil "deaktivering" af din Messenger- konto give dig lidt ro og ro fra nagende beskeder. Det er dog noget, du let kan gøres ved blot at fjerne Messenger fra din startskærm eller fikse med Messenger 's muligheder - få dig selv til at vises offline, slå af og blokere folk osv.

Og hvis du tror, at deaktivering af Messenger vil være hurtigere og mindre besværligt end at fikle med appen - gæt igen. Dette kan kun ske på mobil, ikke på en desktopenhed, og for at gøre det, skal din Facebook-konto også deaktiveres på det tidspunkt. Og hvis du tror, at dette system vises bevidst designet til at afskrække brugere fra at gøre dette ... Du får muligvis en idé om, hvorfor nogle internetbrugere har en modstanderskende holdning til den måde, Facebook gør tingene på i princippet.

Hvis du alligevel er klar til at deaktivere din Messenger, er det sådan, hvordan du gør det.

Sådan deaktiveres din Messenger- konto på iPhone eller Android

  1. Når du har sørget for, at din Facebook-konto også er deaktiveret, skal du åbne Messenger .
  2. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne af skærmen.
  3. Gå til juridiske og politikker.
  4. Vælg Deaktiver Messenger.
  5. Tryk på Deaktiver for at afslutte jobbet.
December 18, 2019