Slik sletter du lagrede passord i Chrome

Mange mennesker liker bekvemmeligheten ved å la nettleseren deres lagre passordene sine og automatisk fylle ut alt det kan for dem. Det kan imidlertid være flere grunner til at du ikke gjør dette, og for at du vil fjerne alle passord for automatisk fylling som nettleseren din lagrer.

Enten du trenger å sende datamaskinen din til reparasjoner eller låne den bærbare datamaskinen til en venn i et par dager, er det en god ide å ikke beholde alle passordene lagret og automatisk utfyllbare i nettleseren din. Den følgende artikkelen vil gi deg noen enkle trinn du kan følge for å slette lagrede passord i Chrome-nettleseren.

Gjør følgende for å fjerne individuelle lagrede passord for automatisk fylling:

  • Åpne Chrome, og klikk deretter på hamburgermenyknappen øverst til høyre i nettleservinduet.
  • Klikk på "Innstillinger" i menyen.
  • I den nye fanen som åpnes klikker du på "Autofyll", og deretter klikker du "Passord" i høyre del av fanen.
  • Rull nedover listen over lagrede passord og klikk på hamburger-menyen, deretter "Fjern" for hvert passord du vil fjerne fra Chrome, og stopp det fra å fylles automatisk.

Du kan også klikke på vippeknappen merket "Tilbyr å lagre passord" og forhindre at nettleseren noen gang lagrer passordene dine i fremtiden. Dette er en god ide hvis du deler datamaskinen din med andre mennesker og vil beholde personvernet ditt.

Hvis du vil tømme alle lagrede passord samtidig, uten å filtrere dem manuelt, gjør du følgende:

  • Åpne Chrome, og klikk deretter på hamburgermenyknappen øverst til høyre i nettleservinduet.
  • Klikk på "Innstillinger" i menyen.
  • I den nye fanen som åpnes, klikker du "Personvern og sikkerhet", og deretter klikker du "Fjern nettleserdata" i høyre del av fanen.
  • I den nye menyen som åpnes, klikker du på "Avansert", og deretter merker av i ruten ved siden av "Passord og andre påloggingsdata".
  • Klikk på "Tøm data" -knappen.

Dette renser alle lagrede passord som Chrome automatisk fyller ut for deg på alle nettsteder du noen gang har brukt. Husk at du bør gå over alle avmerkingsboksene i "Tøm nettleserdata-menyen" og fjern merket for alle alternativene for data og filer som du ikke vil tørke rent i prosessen.

November 10, 2020

Legg igjen et svar