Sådan slettes gemte adgangskoder i Chrome

Mange mennesker kan godt lide bekvemmeligheden ved at lade deres browser gemme deres adgangskoder og automatisk udfylde alt, hvad den kan for dem. Der kan dog være en række grunde til ikke at gøre dette og for at ønske at rydde alle adgangskoder til automatisk udfyldning, som din browser gemmer.

Uanset om du har brug for at sende din computer til reparation eller låne din bærbare computer til en ven i et par dage, er det en god idé ikke at gemme alle disse adgangskoder og udfyldes automatisk i din browser. Den følgende artikel giver dig et par nemme trin, du kan følge for at slette gemte adgangskoder i din Chrome-browser.

Gør følgende for at rydde individuelle gemte adgangskoder til automatisk udfyldning i Chrome:

  • Åbn Chrome, og klik derefter på hamburger-menuknappen øverst til højre i browservinduet.
  • Klik på "Indstillinger" i menuen.
  • Klik på "Autofyld" i den nye fane, der åbnes, og klik derefter på "Adgangskoder" i højre del af fanen.
  • Rul ned på listen over gemte adgangskoder, og klik på hamburger-menuen, og derefter "Fjern" for hver adgangskode, du vil fjerne fra Chrome, og forhindre, at den automatisk udfyldes.

Du kan også klikke på skifteknappen mærket "Tilbyd at gemme adgangskoder" og forhindre browseren i nogensinde at gemme dine adgangskoder i fremtiden. Dette er en god idé, hvis du deler din computer med andre mennesker og ønsker at bevare dit privatliv.

Hvis du vil rydde alle gemte adgangskoder på samme tid uden at manuelt filtrere dem, skal du gøre følgende:

  • Åbn Chrome, og klik derefter på hamburger-menuknappen øverst til højre i browservinduet.
  • Klik på "Indstillinger" i menuen.
  • Klik på "Privatliv og sikkerhed" i den nye fane, der åbnes, og klik derefter på "Ryd browserdata" i højre del af fanen.
  • I den nye menu, der åbnes, skal du klikke på "Avanceret" og derefter markere afkrydsningsfeltet ud for "Adgangskoder og andre logindata".
  • Klik på knappen "Ryd data".

Dette renser alle gemte adgangskoder, som Chrome automatisk udfylder for dig på alle websteder, du nogensinde har brugt. Husk, at du skal gå over alle afkrydsningsfelter i "Ryd browserdata-menuen" og fjern markeringen for eventuelle indstillinger for data og filer, som du ikke vil udslette undervejs.

November 10, 2020

Efterlad et Svar