Mentett jelszavak törlése a Chrome-ban

Sokan kedvelik azt a kényelmet, hogy lehetővé teszik böngészőjüknek, hogy elmentse a jelszavát, és mindent megtöltsön számukra. Ennek azonban számos oka lehet, ha ezt nem teszi meg, és törölni szeretné az összes automatikus kitöltési jelszót, amelyet a böngésző tárol.

Akár javításra kell küldenie a számítógépet, akár néhány napra kölcsön kell adnia a laptopot egy barátjának, remek ötlet, ha nem tárolja az összes jelszót a böngészőjében. A következő cikk néhány egyszerű lépést tartalmaz, amelyet követhet a mentett jelszavak törléséhez a Chrome böngészőben.

Az egyes mentett automatikus kitöltési jelszavak törléséhez a Chrome-ban tegye a következőket:

  • Nyissa meg a Chrome-ot, majd kattintson a hamburger menü gombra a böngészőablak jobb felső sarkában.
  • Kattintson a menüben a "Beállítások" elemre.
  • A megnyíló új lapon kattintson az "Automatikus kitöltés" elemre, majd a lap jobb oldalán kattintson a "Jelszavak" gombra.
  • Görgessen lefelé a mentett jelszavak listáján, és kattintson a hamburger menüre, majd az „Eltávolítás” elemre minden olyan jelszónál, amelyet el szeretne távolítani a Chrome-ból, és megakadályozza annak automatikus kitöltését.

Kattintson az "Ajánlat a jelszavak mentésére" feliratú kapcsolóra is, és megakadályozhatja, hogy a böngésző a jövőben valaha is mentse a jelszavakat. Ez jó ötlet, ha megosztja számítógépét másokkal, és meg akarja őrizni a magánéletét.

Ha egyszerre szeretné törölni az összes mentett jelszót, anélkül, hogy azokat manuálisan szűrné, tegye a következőket:

  • Nyissa meg a Chrome-ot, majd kattintson a hamburger menü gombra a böngészőablak jobb felső sarkában.
  • Kattintson a menüben a "Beállítások" elemre.
  • A megnyíló új lapon kattintson az „Adatvédelem és biztonság” elemre, majd a lap jobb oldalán kattintson a „Böngészési adatok törlése” elemre.
  • A megnyíló új menüben kattintson a "Speciális" elemre, majd jelölje be a "Jelszavak és egyéb bejelentkezési adatok" jelölőnégyzetet.
  • Kattintson az "Adatok törlése" gombra.

Ezzel megtisztítja az összes elmentett jelszót, amelyet a Chrome automatikusan kitölt minden Ön által használt webhelyen. Ne feledje, hogy át kell néznie az összes jelölőnégyzetet a "Böngészési adatok törlése menüben", és törölje a jelet azokról az adatokról és fájlokról , amelyeket nem szeretne törölni.

November 10, 2020

Válaszolj