Hjelpefil Cyclonis Backup Logger ut av Cyclonis Backup

skrive ut

Logger ut av Cyclonis Backup

For enkelhets skyld er Cyclonis Backup som standard konfigurert for å holde deg pålogget på ubestemt tid. Hvis du ønsker å logge ut av Cyclonis Backup, følg instruksjonene nedenfor for å logge ut manuelt.

VIKTIG: Hvis du bruker Cyclonis Backup-appen på en delt enhet, bør du logge ut av Cyclonis Backup-kontoen for å beskytte sikkerheten og personvernet til dataene dine mot uautorisert tilgang.

I skrivebordsappen for å logge ut av Cyclonis Backup-kontoen, klikker du på pil ned til høyre for e-postadressen din i hovedvinduets informasjonsfelt i skrivebordsprogrammet, som vist nedenfor, og klikker Logg av.

Du kan også logge ut av Cyclonis Backup-kontoen fra popup-vinduet i skuffen. I systemstatusfeltet klikker du på Cyclonis Backup-ikonet for å åpne popup-vinduet i skuffen. Deretter klikker du på tannhjulikonet og velger Logg av fra menyen.