Hjelpefil Cyclonis Backup Endring av passord for Cyclonis Backup

CYCLONIS BACKUP Hjelpe-dokumentasjon

Kom i gang med Cyclonis Backup

skrive ut

Endring av passord for Cyclonis Backup

Det anses generelt som en god praksis å oppdatere passordene dine med jevne mellomrom. Du kan enkelt oppdatere Cyclonis Backup-passordet i skrivebordsprogrammet eller på Cyclonis Backup-nettstedet.

I skrivebordsprogrammet

1. Start Cyclonis Backup-skrivebordsprogrammet og åpne Innstillinger- menyen.
  2. Velg Konto- fanen og legg inn ditt nåværende passord for Cyclonis Backup i feltet Gjeldende passord.
  3. Skriv inn et nytt Cyclonis Backup-passord i feltet Nytt passord og bekreft det ved å legge det inn igjen i neste felt.
  4. Klikk på Endre passord- knappen for å fullføre prosessen.

MERKNAD: Passordet ditt skal vanligvis være mellom 6 og 50 tegn langt. Passordstyrkemåleren som er synlig på dette skjermbildet, vil vise deg et estimat av styrken. For å gi deg fleksibilitet i å velge passordet du foretrekker, er det ingen ekstra spesifikke krav til hvilken type tegn du trenger å bruke for passordet ditt. Vi oppfordrer deg til å beskytte din Cyclonis Backup-konto med et sterkt, unikt og privat passord.

VIKTIG: Hvis du mister eller glemmer Cyclonis Backup-passordet, må du bruke den hemmelige nøkkelen som tidligere ble sendt til deg av Cyclonis da du opprettet din Cyclonis Backup-konto for å tilbakestille passordet. Dette er grunnen til at det er ekstremt viktig at du fortsetter å holde den hemmelige nøkkelen din trygg. Husk at uten den hemmelige nøkkelen din kan du ikke tilbakestille Cyclonis Backup-passordet hvis du mister eller glemmer det. Uten passordet ditt vil du ikke kunne få tilgang til dataene du har lagret med Cyclonis Backup.

Hvis du ikke har den hemmelige nøkkelen din, er det enda mer kritisk at du oppbevarer en sikkerhetskopi av passordet ditt på et sikkert sted.

I nettleseren

1. Gå til https://cyclonis.net i nettleseren din og logg deg på med din e-postadresse og gjeldende Cyclonis Backup passord.
  2. Øverst til høyre på skjermen, klikk brukernavnet ditt (1) og velg Innstillinger (2).
  3. Skriv inn ditt nåværende passord for Cyclonis Backup i feltet Gjeldende passord.
  4. Skriv inn et nytt Cyclonis Backup-passord i feltet Nytt passord og bekreft det ved å legge det inn igjen i neste felt.
  5. Klikk på Endre passord- knappen for å fullføre prosessen.

MERKNAD: Passordet ditt skal vanligvis være mellom 6 og 50 tegn langt. Passordstyrkemåleren som er synlig på dette skjermbildet, vil vise deg et estimat av styrken. For å gi deg fleksibilitet i å velge passordet du foretrekker, er det ingen ekstra spesifikke krav til hvilken type tegn du trenger å bruke for passordet ditt. Vi oppfordrer deg til å beskytte din Cyclonis Backup-konto med et sterkt, unikt og privat passord.

VIKTIG: Hvis du mister eller glemmer Cyclonis Backup-passordet, må du bruke den hemmelige nøkkelen som tidligere ble sendt til deg av Cyclonis da du opprettet din Cyclonis Backup-konto for å tilbakestille passordet. Dette er grunnen til at det er ekstremt viktig at du fortsetter å holde den hemmelige nøkkelen din trygg. Husk at uten den hemmelige nøkkelen din kan du ikke tilbakestille Cyclonis Backup-passordet hvis du mister eller glemmer det. Uten passordet ditt vil du ikke kunne få tilgang til dataene du har lagret med Cyclonis Backup.

Hvis du ikke har den hemmelige nøkkelen din, er det enda mer kritisk at du oppbevarer en sikkerhetskopi av passordet ditt på et sikkert sted.