Hjelpefil Cyclonis Backup Avsluttende Cyclonis Backup

skrive ut

Avsluttende Cyclonis Backup

Ved design er Cyclonis Backup konfigurert til å kjøre i bakgrunnen slik at den kan administrere sikkerhetskopieringsjobber i sanntid. For å sikre at sikkerhetskopiene dine holder seg oppdatert, starter Cyclonis Backup ved systemoppstart. Når du klikker på Lukk- knappen, minimeres appen til systemstatusfeltet. Du kan åpne Cyclonis Backup på nytt ved å dobbeltklikke på ikonet i Windows-systemstatusfeltet eller Mac-menylinjen.

Hvis du ønsker å avslutte skrivebordsappen Cyclonis Backup, kan du høyreklikke på Cyclonis Backup-systemstatusfeltet (eller menylinjen) og velge Avslutt Cyclonis Backup.

Du kan også avslutte skrivebordsappen Cyclonis Backup fra popup-vinduet i skuffen. I systemstatusfeltet klikker du på Cyclonis Backup-ikonet for å åpne popup-vinduet i skuffen. Deretter klikker du på tannhjulikonet og velger Avslutt Cyclonis fra menyen.

VIKTIG: Avsluttende Cyclonis-sikkerhetskopi vil IKKE automatisk logge deg ut av Cyclonis-kontoen. Hvis du bruker Cyclonis Backup-appen på en delt enhet, bør du manuelt logge ut av Cyclonis Backup-kontoen for å beskytte sikkerheten og personvernet til dataene dine mot uautorisert tilgang.