Slik sletter du en Twitch-konto i 2020

Ingen kan benekte at sosiale medier har blitt mer enn bare en tidsmorder. Det former mange menneskers liv, og hele virksomheter er avhengige av det i disse dager. Noen ganger trenger vi imidlertid en pause fra det, spesielt hvis det forstyrrer våre virkelige liv og jobber.

Du kan være glad i Twitch-kontoen din, men en dag hvis du kanskje trenger å slette den, og Twitch vil aldri la deg gjøre dette. Heldigvis tillater det fremdeles brukere å deaktivere kontoene sine, i det minste. Hvis du har bestemt deg for at du trenger en pause fra Twitch, finner du detaljert informasjon om hvordan du deaktiverer, reaktiverer eller sletter twitch-kontoen din her. Bare les videre.

Slik deaktiverer du Twitch-kontoen din

Skulle du bestemme deg for å deaktivere Twitch-kontoen din, fjerner du den fra den elektroniske offentlige Twitch-tjenesten. Ingen vil kunne finne deg i nettverket. Husk at hvis du ønsker å slette dine personlige opplysninger fra Twitch-kontoen, må du gjøre det selv før du deaktiverer det.

  1. Logg på Twitch-kontoen din.
  2. Naviger til øverste høyre hjørne og klikk på rullegardinmenyen.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Gå til bunnen av Innstillinger-siden for å finne et avsnitt som heter "Deaktiver Twitch-kontoen din." Trykk på alternativet Deaktiver konto tilgjengelig der.
  5. Du må oppgi passordet ditt for å bekrefte, og Twitch vil be deg oppgi en grunn til at du deaktiverer kontoen din, selv om du ikke trenger å oppgi en.
  6. Trykk på Deaktiver konto- knappen som er tilgjengelig i lilla farger på skjermen. Etter det blir kontoen din deaktivert fra Twitch-plattformen.

Slik sletter du Twitch-kontoen din

Som jeg allerede sa, lar Twitch ikke deg slette kontoen din permanent; du kan bare deaktivere det. Du kan imidlertid minimere mengden informasjon som er igjen på Twitch.

Du kan slette din personlige informasjon mens du deaktiverer kontoen, du trenger bare å gå til Innstillinger-menyen igjen. Fjern all privat informasjon som ditt virkelige navn og biodetaljer. Fjern de egendefinerte widgetene også. Ikke glem å fjerne koblingene til forskjellige donasjonstjenester som du tidligere har lagt til, heller.

Du bør også fjerne den gamle Twitch-kontoen din fra andre tilknyttede kontoer. Skulle du bestemme deg for å deaktivere Twitch-kontoen din, er det avgjørende å fjerne koblinger med tredjeparts tjenester som Facebook eller Battle.net. For å gjøre det, gå til Innstillinger-siden og trykk deretter på fanen Tilkoblinger. Der vil du finne en liste over alle tilkoblede tjenester. Koble dem fra etter behov.

February 12, 2020

Legg igjen et svar