Twitch fiók törlése 2020-ban

Senki sem tagadhatja, hogy a közösségi média nem csupán időgyilkos lett. Sok ember életét alakítja ki, és manapság az egész vállalkozás támaszkodik rá. Néha azonban szükségünk van egy kis megszakításra, különösen, ha ez zavarja a valós életünket és a munkahelyünket.

Lehet, hogy szereti a Twitch-fiókját, de valamikor, ha törölnie kell, és a Twitch ezt soha nem engedi megtenni. Szerencsére ez továbbra is lehetővé teszi a felhasználók számára a fiókok letiltását. Ha úgy döntött, hogy szünetre van szüksége a Twitch szolgáltatásról, itt talál részletes információkat arról, hogyan lehet deaktiválni, újraaktiválni vagy törölni a Twitch fiókját. Csak olvass tovább.

A Twitch-fiók letiltása

Ha úgy dönt, hogy letiltja a Twitch-fiókot, akkor eltávolítja azt az online nyilvános Twitch-szolgáltatásból. Senki sem fogja megtalálni téged a hálózaton. Ne feledje, hogy ha törli a személyes adatait a Twitch-fiókjából, akkor ezt meg kell tennie, mielőtt letiltja.

  1. Jelentkezzen be a Twitch fiókjába.
  2. Lépjen a jobb felső sarokba, és kattintson a legördülő menüre.
  3. Válassza a Beállítások lehetőséget .
  4. Menjen a Beállítások oldal aljára, és keresse meg a „Letilthatja a Twitch-fiókját” című részt. Érintse meg a rendelkezésre álló Fiók letiltása lehetőséget.
  5. A megerősítéshez be kell írnia a jelszavát, és a Twitch megkérdezi Önt, hogy miért tiltja le fiókját, bár nem kell beírnia.
  6. Nyomja meg a képernyőn a lila színű, a Fiók letiltása gombot. Ezt követően fiókját letiltják a Twitch platformon.

A Twitch fiók törlése

Mint már mondtam, a Twitch nem engedélyezi fiókjának végleges törlését; egyszerűen letilthatja. Mindamellett minimalizálhatja a Twitch-en maradt információk mennyiségét.

A fiók letiltása közben törölheti személyes adatait, csak újra kell mennie a Beállítások menübe. Távolítson el minden személyes információt, például a valódi nevét és az ön bio adatait. Távolítsa el az egyéni kütyüket is. Ne felejtsd el eltávolítani a korábban hozzáadott adományozási szolgáltatásokra mutató linkeket is.

A régi Twitch-fiókot el kell távolítania minden más kapcsolódó fiókból is. Ha úgy dönt, hogy letiltja a Twitch-fiókját, elengedhetetlen, hogy eltávolítson minden olyan kapcsolatot harmadik fél szolgáltatásaival, mint a Facebook vagy a Battle.net. Ehhez lépjen a Beállítások oldalra, majd nyomja meg a Kapcsolatok fület. Itt található az összes csatlakoztatott szolgáltatás listája. Húzza ki őket, ahogy tetszik.

February 12, 2020

Válaszolj