Sådan slettes en Twitch-konto i 2020

Ingen kan benægte, at sociale medier er blevet mere end bare en tidsmorder. Det former mange menneskers liv, og hele virksomheder er afhængige af det i disse dage. Dog har vi nogle gange brug for en pause fra det, især hvis det griber ind i vores virkelige liv og job.

Du kan muligvis elske din Twitch-konto, men en dag, hvis du muligvis har brug for at slette den, og Twitch aldrig vil lade dig gøre dette. Heldigvis tillader det stadig brugere at deaktivere deres konti i det mindste. Hvis du har besluttet, at du har brug for en pause fra Twitch, finder du detaljerede oplysninger om, hvordan du deaktiverer, genaktiverer eller sletter din twitch-konto her. Bare læs videre.

Sådan deaktiveres din Twitch-konto

Hvis du beslutter at deaktivere din Twitch-konto, fjerner du den fra den online offentlige Twitch-tjeneste. Ingen vil kunne finde dig på netværket. Husk, at hvis du ønsker at slette dine personlige oplysninger fra din Twitch-konto, skal du gøre det selv, før du deaktiverer det.

  1. Log ind på din Twitch-konto.
  2. Naviger til øverste højre hjørne, og klik på rullemenuen.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Gå til bunden af siden Indstillinger for at finde et afsnit med navnet "Deaktiver din Twitch-konto." Tryk på muligheden Deaktiver konto tilgængelig der.
  5. Du skal indtaste din adgangskode for at bekræfte, og Twitch vil bede dig om at angive en grund til, at du deaktiverer din konto, selvom du ikke behøver at indtaste en.
  6. Tryk på knappen Deaktiver konto tilgængelig i lilla farve på skærmen. Derefter vil din konto blive deaktiveret fra Twitch-platformen.

Sådan slettes din Twitch-konto

Som jeg allerede har sagt, tillader Twitch ikke, at du sletter din konto permanent; du kan blot deaktivere det. Du kan dog minimere mængden af dine oplysninger, der er tilbage på Twitch.

Du kan slette dine personlige oplysninger, mens du deaktiverer kontoen, du behøver kun at gå til menuen Indstillinger igen. Fjern eventuelle private oplysninger som dit rigtige navn og biodetaljer. Fjern også de tilpassede widgets. Glem ikke at fjerne linkene til forskellige donationstjenester, som du tidligere har tilføjet.

Du skal også fjerne din gamle Twitch-konto fra alle andre tilknyttede konti. Hvis du beslutter at deaktivere din Twitch-konto, er det vigtigt at fjerne eventuelle links til tredjeparts tjenester som Facebook eller Battle.net. Det gør du ved at gå til siden Indstillinger og derefter trykke på fanen Forbindelser. Der finder du en liste over alle tilsluttede tjenester. Frakobl dem efter behov.

February 12, 2020

Efterlad et Svar