Hjelpefil Cyclonis Backup Angi standard gjenopprettingscplassering

CYCLONIS BACKUP Hjelpe-dokumentasjon

Kom i gang med Cyclonis Backup

skrive ut

Angi standard gjenopprettingscplassering

Som standard er Cyclonis Backup konfigurert til å gjenopprette sikkerhetskopierte filer til de opprinnelige stedene når du klikker på Gjenopprett nå- knappen på skjermbildet Mine sikkerhetskopier. Denne oppførselen kan endres i Innstillinger, som beskrevet nedenfor.

MERKNAD: Gjenoppretting av filer til sin opprinnelige plassering på en enhet kan bare gjøres hvis filsystemstrukturen på enheten er den samme som enheten som sikkerhetskopien ble opprettet på. Fordi Windows og macOS ikke bruker det samme filsystemet, er det ikke mulig å gjenopprette filer som er sikkerhetskopiert på en macOS-enhet til det opprinnelige stedet på en Windows-datamaskin. Sikkerhetskopiere filer på en Windows-PC og gjenopprette dem til samme sted på en annen PC er bare mulig hvis stasjonsbokstavene stemmer overens. Likevel kan du alltid gjenopprette en sikkerhetskopi til et midlertidig sted og deretter flytte filer og mapper manuelt til ønsket sted.

1. Start Cyclonis Backup og klikk på Innstillinger- knappen.
  2. I vinduet Innstillinger, klikker du på kategorien Gjenopprett.
  3. Ved første installasjon er Standard gjenopprettings plassering satt til Original plassering.

Hvis du vil angi en annen standardgjenopprettingsplassering, klikker du på trepunktsknappen og finn ønsket mappe.
  4. Når du har valgt ønsket mappe, klikker du på Velg mappe for å angi Standard gjenopprettings plassering og lagre innstillingen.

Hvis du tidligere har endret Standard gjenopprettings plassering, vises de forrige mappene du har angitt, i rullegardinmenyen.
    Hvis du vil gjenopprette alle innstillinger i Restaurere -  fanen til standardtilstanden, klikker du på Gjenopprett viste innstillinger til standard - knappen.