Hjelpefil Cyclonis Backup Laste ned tidligere versjoner av filer gjennom en nettleser

CYCLONIS BACKUP Hjelpe-dokumentasjon

Kom i gang med Cyclonis Backup

skrive ut

Laste ned tidligere versjoner av filer gjennom en nettleser

Du kan også laste ned tidligere versjoner av sikkerhetskopierte filer gjennom nettleseren.

For å se alle tilgjengelige versjoner av spesifikke filer direkte i Cyclonis Backup webgrensesnitt, merker du avmerkingsboksen ved siden av ønsket fil (1) og klikker på knappen Forrige versjoner (2). Alternativt kan du velge Forrige versjoner- knappen fra tannhjulikonet ved siden av en fil, hvis tilgjengelig. MERKNAD: knappen Forrige versjoner vil bli deaktivert i følgende tilfeller: 1) flere avkrysningsbokser er valgt, 2) en mappe er valgt, 3) det er bare en enkelt versjon av den valgte filen i sikkerhetskopien.

De tilgjengelige versjonene av den valgte filen vises i en dialog. Velg versjonen du vil gjenopprette, og klikk på Bekreft valg (3).

I tillegg, hvis det er flere versjoner av en fil som er tilgjengelige i sikkerhetskopien, vil en pil ned være synlig ved siden av datoen (i Backup Date- kolonnen). Klikk på datoen for å vise tilgjengelige versjoner og velg versjonen du vil gjenopprette.

Når du har spesifisert hvilken versjon du vil gjenopprette, klikker du på "Last ned" -knappen på toppmenyen for å laste ned den valgte filen.

Filtrering av filvisningen etter øyeblikksdato

Nettgrensesnittet gir en metode som lar deg filtrere sikkerhetskopiene etter dato. For å gjøre det, velg ønsket dato fra popup-kalenderen som ligger over filstien i nettleseren.

Cyclonis Backup-nettgrensesnittet vil filtrere for bare å vise filene som er sikkerhetskopiert tidligere enn og opp til den angitte stillbildedatoen.

Hvis du for eksempel kjørte sikkerhetskopier for en måned siden, for en uke siden og i dag og sikkerhetskopierte filene med navnet "LastMonth.txt", "LastWeek.txt" og "Today.txt" til de korresponderende tidspunktene, hvis du velger stillbildedato av forrige ukes sikkerhetskopi vil “LastWeek.txt” og “LastMonth.txt” vises i visningen, men “Today.txt” (som ble sikkerhetskopiert etter den valgte øyeblikksbildedato) vil ikke vises i visningen.

Denne funksjonen kan være ekstremt nyttig i tilfeller som ransomware-infeksjon, der du ønsker å gjenopprette alle filer fra sikkerhetskopien din ved den siste kjente tilstanden før infeksjon.

Du kan laste ned elementer ved å merke av i ruten til venstre (1) og deretter klikke på Last ned-knappen (2). Hvis du velger flere elementer du vil laste ned, vil de kombineres til en zip-fil. Alternativt kan du laste ned en fil eller mappe ved å klikke på "Gear" -ikonet og velge Last ned (2) fra rullegardinmenyen.