Hjelpefil Cyclonis Backup Last ned sikkerhetskopierte filer i en nettleser

CYCLONIS BACKUP Hjelpe-dokumentasjon

Kom i gang med Cyclonis Backup

skrive ut

Last ned sikkerhetskopierte filer i en nettleser

Du kan også bruke en støttet nettleser til å laste ned og administrere sikkerhetskopierte filene via nettstedet Cyclonis Backup. Nettstedet Cyclonis Backup er designet for å tilpasse seg skjermoppløsningen på enheten din og fungerer på et stort utvalg av datamaskiner, mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter. Slik laster du ned filer via Cyclonis Backup-webgrensesnittet:

1. Åpne nettleseren din og besøk https://cyclonis.net.
  2. Logg deg på med din e-postadresse og ditt Cyclonis Backup passord. Når du har logget deg på, vil webgrensesnittet vise Cyclonis Backup-data. Hver enkelt enhet som du har sikkerhetskopiert, vil være synlig som et eget element under delen Mine sikkerhetskopier til venstre.
  3. Naviger til filen (e) eller mappen (e) du vil laste ned.
  4. Du kan laste ned elementer ved å merke av i ruten til venstre (1) og deretter klikke på Last ned- knappen (2). Hvis du velger flere elementer du vil laste ned, vil de kombineres til en zip-fil.

Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet (1) til høyre for et element og velge Last ned (2). Hvis varen er en mappe, vil innholdet bli kombinert til en zip-fil for nedlasting.

Merk: På grunn av tekniske begrensninger, anbefaler vi at du bruker skrivebordsapplikasjonen Cyclonis Backup i stedet for nettleseren når du laster ned store mapper og veldig store filer.