Slik logger du ut Google-kontoen din på alle enheter

En av de største fordelene ved en Google-konto er at den gir brukeren tilgang til et enormt utvalg av forskjellige og nyttige funksjoner, alt sammen pakket i en nyttig pakke. Brukervennligheten og det intuitive grensesnittet og den enkle tilgangen gjør det spesielt praktisk - og brukervennligheten på tvers av plattformer utgjør en betydelig del av hvorfor så mange foretrekker det.

Imidlertid er det godt å huske at sammenkobling, spesielt kombinert med enkel tilgang, har en annen, mindre praktisk side. Et enkelt sikkerhets bortfall i en slik sammenkoblet konto kan brukes til å skape en kjedereaksjon av sikkerhetsbrudd som kan føre til at brukeren ikke slutter på hodepine.

Si at smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen din blir borte eller stjålet. Personen som hendene den havner i, vil finne seg i stand til å utnytte sikkerhetssnarveiene for å få tilgang til all din private informasjon. Under slike uheldige omstendigheter, bør du vite hvordan du kan logge ut Google-kontoen din eksternt fra en annen enhet for å sikre at du nekter potensielle ondsinnede skuespillere sjansen til å skade deg. Slik gjør du det:

Slik logger du ut Google-kontoer på nytt

  1. Gå til https://myaccount.google.com/. Det kan hende du må bekrefte identiteten din hvis du bruker en ny enhet for å gjøre dette.
  2. Det nederste venstre panelet på hovedsiden skal lese når vi holder kontoen din beskyttet eller sikkerhetsproblemer funnet . Klikk på det panelet.
  3. Gå til ”Kom i gang”.
  4. Du vil bli vist en liste over ting du måtte ønske å administrere, med det første mulige alternativet "Dine enheter". Klikk på det.
  5. "Dine enheter" du klikket, skulle utvides til en liste over enheter som er logget inn på denne spesielle Google-kontoen.
  6. Klikk på deg-prikkene til høyre for enhetenes navn.
  7. Velg "Logg ut" for å fullføre jobben.

Merk: akkurat som "Logg ut" -funksjonen er ideell for forekomster av stjålne enheter, er det prosedyrer på plass, spesielt for tilfeller der enheter du ikke husker å bruke, er logget inn på kontoen din. I dette tilfellet anbefales det at du klikker på "Ikke kjenner igjen denne enheten?" Og følger prosedyrene deretter. Hva du bør gjøre er å fortsette med den klare kunnskapen om at kontoen du bruker for øyeblikket kan være kompromittert. Du bør umiddelbart endre passordet, sjekke innholdet for sensitiv informasjon som kan ha blitt stjålet og ta skritt for å sikre at nevnte informasjon ikke kan brukes på en måte som er skadelig for deg eller andre. Det anbefales også at du går gjennom alle andre kontoer som bruker denne kontoen som sikkerhetskopi og endrer passordene deres også.

November 29, 2019

Legg igjen et svar

VIKTIG! For å kunne gå videre, må du løse følgende enkle matematikk.
Please leave these two fields as is:
Hva er 5 + 5?