Så här loggar du ut ditt Google-konto på alla enheter

En av de största förmånerna på ett Google-konto är att det ger användaren tillgång till en massor av olika och användbara funktioner, allt inslaget i ett användbart paket. Användarvänligheten och det intuitiva gränssnittet och användarvänligheten gör det särskilt bekvämt - och användbarheten mellan plattformar utgör en betydande del av varför så många föredrar det.

Det är dock bra att komma ihåg att samtrafik, särskilt i kombination med enkel åtkomst, har en annan, mindre bekväm sida. En enda säkerhetsfördröjning i ett sådant sammanlänkat konto kan användas för att skapa en kedjereaktion av säkerhetsbrott som kan orsaka användaren inte slut på huvudvärk.

Säg att din smartphone eller bärbara dator går vilse eller blir stulen - den person vars händer den hamnar i skulle finna sig själv i stånd att utnyttja dina säkerhetsgenvägar för att få tillgång till all din privata information. Under sådana olyckliga omständigheter bör du veta hur du loggar ut ditt Google-konto på distans från en annan enhet för att se till att du förnekar eventuella skadliga aktörer chansen att skada dig. Så här gör du:

Hur man loggar ut från Google-konton på nytt

  1. Gå till https://myaccount.google.com/. Du kan behöva bekräfta din identitet om du använder en ny enhet för att göra detta.
  2. Den nedre vänstra panelen på startsidan ska läsas eftersom vi håller ditt konto skyddat eller säkerhetsproblem hittades . Klicka på den panelen.
  3. Gå till ”Kom igång”.
  4. Du kommer att visas en lista över saker du kanske vill hantera, med det första möjliga alternativet "Dina enheter". Klicka på det.
  5. "Dina enheter" som du klickade på bör utvidgas till en lista över enheter som är inloggade på det här specifika Google-kontot.
  6. Klicka på dig-prickarna till höger om enhetens namn.
  7. Välj "Logga ut" för att avsluta jobbet.

Obs: precis som funktionen "Logga ut" är idealisk för instanser av stulna enheter, finns det procedurer på plats specifikt för fall där enheter du inte minns med att du loggar in på ditt konto. I det här fallet rekommenderas det att du klickar på "Inte känner igen den här enheten?" Och följer procedurerna därefter. Vad du då ska göra är att fortsätta med den tydliga kunskapen att det konto du använder för närvarande kan komma att äventyras. Du bör omedelbart ändra dess lösenord, kontrollera innehållet för känslig information som kan ha stulits och vidta åtgärder för att se till att nämnda information inte kan användas på ett sätt som är skadligt för dig eller för andra. Det är också tillrådligt att du går igenom alla andra konton som använder det här kontot som en säkerhetskopia och ändrar deras lösenord också.

November 29, 2019

Lämna ett svar

VIKTIG! För att kunna fortsätta måste du lösa följande enkla matematik.
Please leave these two fields as is:
Vad är 3 + 2?