Hjelpefil Cyclonis Backup Slette sikkerhetskopier i en nettleser

CYCLONIS BACKUP Hjelpe-dokumentasjon

Kom i gang med Cyclonis Backup

skrive ut

Slette sikkerhetskopier i en nettleser

1. Åpne en nettleser du velger, og gå til https://cyclonis.net.
  2. Logg deg på med e-postadressen din og passordet ditt til Cyclonis Backup.
  3. Velg ønsket enhet under Mine sikkerhetskopier. Deretter navigerer du til filen (e) eller mappen (e) du vil slette.
  4. Det er to måter du kan slette elementer fra sikkerhetskopiene på:
    • En måte er å bare velge element (er) ved å klikke i avmerkingsruten (er) (1) til venstre og klikke på Slett (2).
    • Du kan også slette et element ved å klikke på tannhjulikonet til høyre og velge Slett fra rullegardinmenyen.

Cyclonis Backup vil spørre deg om du er sikker på at du vil slette varen (e). Ved å klikke på Slett fullføres prosessen.

MERKNAD: Slette filer fra Cyclonis Backup-skylagring er IKKE REVERSIBELT. For å unngå datatap, må du sørge for at du ikke lenger trenger filene du har valgt før du sletter dem.

Hvis Cyclonis Backup har lagret flere versjoner av den samme filen, har du muligheten til å beholde noen av versjonene og slette andre. Hvis dette er tilfelle, vil du bli bedt om å få en ekstra dialog som viser disse versjonene (se skjermdump over). Hvis du ikke ønsker å slette alle versjoner av en fil, klikker du på + ved siden av filen og velger bare versjonene du vil slette.