Hjælp-fil Cyclonis Backup Sletning af sikkerhedskopier i en browser

CYCLONIS BACKUP Hjælp-dokumentation

Kom i gang med Cyclonis Backup

print

Sletning af sikkerhedskopier i en browser

1. Åbn en webbrowser efter dit valg og gå til https://cyclonis.net.
  2. Log ind ved hjælp af din e-mail-adresse og din Cyclonis Backup-adgangskode.
  3. Vælg den ønskede enhed under Mine sikkerhedskopier. Derefter skal du navigere til den eller de filer eller mapper, du gerne vil slette.
  4. Der er to måder, du kan slette elementer fra dine sikkerhedskopier på:
    • En måde er at blot vælge emne (r) ved at klikke på afkrydsningsfeltet (r) (1) til venstre og klikke på Slet (2).
    • Du kan også slette et element ved at klikke på tandhjulsikonet til højre og vælge Slet i rullemenuen.

Cyclonis Backup spørger dig, om du er sikker på, at du vil slette elementet/emnerne. Klik på Slet afslutter processen.

BEMÆRK: Sletning af filer fra dit Cyclonis Backup skylager er IKKE VÆRKELIG. For at undgå datatab skal du sikre dig, at du ikke længere har brug for de filer, du har valgt, før du sletter dem.

Hvis Cyclonis Backup har gemt flere versioner af den samme fil, har du muligheden for at beholde nogle af versionerne og slette andre. Hvis dette er tilfældet, bliver du bedt om at få en yderligere dialog, der viser disse versioner (se skærmbillede ovenfor). Hvis du ikke ønsker at slette alle versioner af en fil, skal du klikke på + ud for filen og kun vælge de versioner, du gerne vil slette.