Hjælp-fil Cyclonis World Time Om Cyclonis World Time

Om Cyclonis World Time

Cyclonis World Time er et gratis værktøj designet til at give dig mulighed for nemt og bekvemt at administrere flere tidszoner. Cyclonis World Time giver dig mulighed for at vælge en række placeringer og vise deres aktuelle tid på dit skrivebord. Appen er let at bruge og meget intuitiv for brugere på alle niveauer.

Som standard er Cyclonis World Time konfigureret til automatisk at starte, når dit operativsystem indlæses. På Windows er Cyclonis World Time let tilgængelig via systembakken. Du kan hurtigt åbne Cyclonis World Time-applikationen ved at dobbeltklikke på ikonet i systembakken. Opførelsen af autostart kan let deaktiveres. På Mac er Cyclonis World Time-ikonet som standard konfigureret til at blive vist i Dock og kan være skjult via siden Indstillinger. Når Cyclonis World Time kører, kan appen fås ved at klikke på dets ikon, der er synligt i menuen Status.

Når du har foretaget dine valg under opsætning, når Cyclonis World Time lanceres, vises fanen Mine ure . Hvis du har aktiveret Cyclonis World Time til at bruge enhedens placeringsdata, eller du manuelt har angivet din placering i venstre side, viser denne fane din aktuelle placering. Højre side af vinduet viser yderligere placeringer, som du har valgt at spore. Hvis din aktuelle placering er indstillet, enten manuelt eller automatisk, viser Cyclonis World Time også dato, solopgangstid, solnedgangstid og dagslysvarighed for din aktuelle placering. Hvis din aktuelle placering ikke er indstillet, vises solopgangstiden, solnedgangstiden og dagslysets varighed ikke.

For nemt at spore tiden på en ekstra placering skal du blot klikke på knappen Tilføj placering . For mere information, kan du besøge Tilføjelse af placeringer. Når du tilføjer en yderligere placering, vil den være synlig i højre side af denne fane. Du kan aktivere og deaktivere Cyclonis World Time desktop-widget direkte på denne fane via kontakten Vis ure på skrivebordet.

Når Cyclonis World Time desktop widget er aktiveret, skal den vises på dit skrivebord som vist nedenfor.

Cyclonis World Time's desktop-widget er meget tilpasselig og kan konfigureres til at forblive på toppen af alle andre vinduer kontinuerligt for nemt at vise tidspunkterne på dine valgte placeringer. For mere information, kan du besøge Brug af Cyclonis World Time Desktop Widget.