Hjælp-fil Cyclonis World Time Tilføjelse af placeringer

Tilføjelse af placeringer

Cyclonis World Time er designet til at gøre det lettere for brugerne at interagere på tværs af flere tidszoner. Cyclonis World Time giver dig mulighed for at tilføje flere placeringer, der passer til dine behov. Det er nemt at tilføje en yderligere placering! Åbn blot Cyclonis World Time, vælg fanen Mine ure og klik på knappen Tilføj placering.

Der åbnes et vindue, der giver dig mulighed for at søge i vores omfattende database med placeringer. Bare indtast navnet på en by eller by, vælg den ønskede placering (eller et nærliggende sted i samme tidszone, hvis din nøjagtige placering ikke er vist) fra listen, der vises, og klik på Tilføj valgt.

Cyclonis World Time tilføjer det valgte sted til Mine ure.