Hjælp-fil Cyclonis World Time Applikationsindstillinger

CYCLONIS WORLD TIME Hjælp-dokumentation

Kom i gang med Cyclonis World Time

Applikationsindstillinger

Du kan administrere yderligere Cyclonis World Time-indstillinger via fanen Indstillinger.

Du kan bruge rullemenuen Vælg sprog til at specificere sproget i Cyclonis World Time's brugergrænseflade, der i øjeblikket tilbydes på engelsk.

Cyclonis World Time kan konfigureres til at registrere din placering automatisk. Du kan let aktivere eller deaktivere denne funktion. Du kan også manuelt vælge din aktuelle placering ved at klikke på knappen Skift og indtaste en placering efter dit valg.

Manuel indstilling af din nuværende placering deaktiverer funktionen Automatisk registrering af aktuelle placering . Hvis du vælger at aktivere funktionen Automatisk registrering af aktuelle placering, indstilles din aktuelle placering baseret på IP-adresse.

For nemheds skyld kan Cyclonis World Time konfigureres til automatisk at starte med dit operativsystem. Denne indstilling kan skiftes via Autostart- kontakten under fanen Indstillinger.

For mere information om Cyclonis World Time, skal du klikke på knappen Om i øverste højre hjørne af fanen Indstillinger.

Du kan nulstille alle Cyclonis World Time desktop-applikationsindstillinger til deres standardtilstande ved at klikke på knappen Gendan standardindstillinger, der findes i nederste venstre hjørne af fanen Indstillinger.