Hjælp-fil Cyclonis World Time Håndtering af dine placeringer

CYCLONIS WORLD TIME Hjælp-dokumentation

Kom i gang med Cyclonis World Time

print

Håndtering af dine placeringer

Cyclonis World Time giver dig masser af muligheder for at tilpasse dets layout. Du kan bestille dine ure efter placeringsnavn eller efter tidszone. Du kan klikke på Urformat for at skifte mellem et 12-timers og 24-timers urformat.

Ur menuen Formater giver dig også mulighed for at tilpasse datoformater. Hold bare musepekeren over datoformaterog vælg det ønskede format.

Du kan bruge indstillingen Sorter efter til at bestille dine placeringer efter navn eller tidszone. Klik bare på Sorter efter og vælg dine ønskede kriterier.

For at fjerne en placering skal du blot klikke på Gear- ikonet ved siden af det og vælge Fjern ur.