Hjælp-fil Cyclonis World Time Aktivering af Cyclonis World Time Desktop Widget

CYCLONIS WORLD TIME Hjælp-dokumentation

Kom i gang med Cyclonis World Time

print

Aktivering af Cyclonis World Time Desktop Widget

Cyclonis World Times desktop-widget viser bekvemt det aktuelle klokkeslæt på dine valgte placeringer direkte på din computers skrivebord. Denne nyttige funktion kan aktiveres og deaktiveres når det passer dig. Åbn blot Cyclonis World Time-applikationen, vælg fanen Mine ure og aktiver eller deaktiver kontakten Vis ure på skrivebordet.

Når Cyclonis World Time desktop widget er aktiveret, skal den vises på dit skrivebord som vist nedenfor.