Hjelpefil Cyclonis Backup Sikkerhetskopiere spesifikke filer og mapper

CYCLONIS BACKUP Hjelpe-dokumentasjon

Kom i gang med Cyclonis Backup

skrive ut

Sikkerhetskopiere spesifikke filer og mapper

I tillegg til sikkerhetskopieringsveiviseren, lar Cyclonis Backup deg også velge individuelt å velge filer og mapper på enheten du vil sikkerhetskopiere. Denne funksjonen gir strømbrukere fleksibilitet til å tilpasse sikkerhetskopiene.

1. Start Cyclonis Backup og klikk på knappen Ny sikkerhetskopi i menylinjen.
  2. Den venstre delen av vinduet viser filstrukturen til enhetene dine, ordnet i et tre. Den høyre delen av vinduet viser innholdet i mappen du har fremhevet i treet. Merk av i avmerkingsboksene ved siden av elementene du ønsker å sikkerhetskopiere. Du kan velge hele mapper fra venstre seksjon. Du kan velge undermapper og individuelle filer fra høyre seksjon. Når du har valgt elementer som skal sikkerhetskopieres, vises informasjon om de valgte elementene (filnavn, størrelse, filstier og datoen de sist ble endret) i sikkerhetskopikøen i nedre del av vinduet. Du kan fjerne filer fra sikkerhetskopiplanen ved å klikke på "x" som ligger ved siden av filen i sikkerhetskopien, eller ved å fjerne merket av filens avkrysningsrute. Du kan også legge til filer i sikkerhetskopiplanen ved å dra og slippe dem fra et Windows Explorer eller macOS Finder-vindu direkte i Cyclonis Backup.
  3. Når du har fullført valget av hvilke filer du vil sikkerhetskopiere, klikker du på Start sikkerhetskopi- knappen for å starte sikkerhetskopieringsprosessen.

Et informasjonsskjermbilde vil vises som kort beskriver den gjeldende sikkerhetskopieringen. Klikk på Got It! for å lukke skjermen.

Du kan overvåke fremdriften i sikkerhetskopien fra Dashbordet, skjermbildet Ny sikkerhetskopi, informasjonslinjen i vinduet og ved å klikke på ikonet for Cyclonis Backup.