CYCLONIS PASSWORD MANAGER Hjælp-dokumentation

Kom i gang med Cyclonis Password Manager

Kom godt i gang

Når du har installeret Cyclonis Password Manager-desktopapplikationen, som du kan downloade herfra, skal du oprette en konto. For at gøre dette skal du blot angive en gyldig e-mail-adresse og oprette en hovedadgangskode.

ADVARSEL : Cyclonis Password Manager overfører eller gemmer ikke din hovedadgangskode på vores servere. Som et resultat har vi ingen adgang til dine dekrypterede data, og vi har ingen måde at nulstille eller gendanne dit hovedadgangskode. Hvis du glemmer din hovedadgangskode, kan Cyclonis Password Manager ikke dekryptere dine data og kan ikke gendanne adgangen til dine adgangskoder eller andre data, der er gemt i dit hvælving. Sørg for, at du ikke mister eller glemmer din hovedadgangskode.

Når du har angivet din e-mail-adresse og en hovedadgangskode, sendes en bekræftelseskode til din e-mail-adresse for at bekræfte den. For at aktivere din konto skal du blot logge ind på din e-mail, kopiere bekræftelseskoden og indsætte eller indtaste den i Cyclonis Password Manager. Det er alt, hvad det kræver for at aktivere din konto! Det er tid til at organisere dine data.

• Vælg hvor du skal gemme dit hvælv
    Du kan drage fuld fordel af Cyclonis Password Manager's flere enhedssynkroniseringsfunktioner med dens indbyggede mulighed for at bruge tredjeparts skylagerkonti, der er valgt af dig, til at gemme din personlige krypterede hvælving. Cyclonis integreres i øjeblikket med Dropbox, Google Drive, Apple iCloud og Microsoft OneDrive. Du kan også vælge at gemme dit hvælv lokalt på din enhed. Husk, at Cyclonis Password Manager IKKE automatisk synkroniserer dine data på flere enheder, hvis du vælger den lokale lagringsindstilling.
  • Importer adgangskoder fra dine webbrowsere
    Under installationsguiden kan Cyclonis Password Manager scanne dine installerede browsere og se efter gemte brugernavne og adgangskoder. Du kan vælge at importere de gemte logins, du ønsker.
  • Integrer med dine browsere
    Derefter spørger Cyclonis Password Manager dig, om du vil installere browserudvidelsen til Cyclonis Password Manager. Dette trin integrerer Cyclonis Password Manager med din valgte webbrowser (r), så du kan logge på websteder automatisk, automatisk udfylde lange webformularer, oprette og gemme adgangskoder direkte i din browser og bruge en række andre tidsbesparende funktioner.

Underkategorier:

Installation af browserudvidelse
Installation af Cyclonis Password Manager
Oprettelse af en Cyclonis Password Manager-konto